VALİ TUTULMAZ DİNAR’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

 

 

Vali Mustafa Tutulmaz ilçe ziyaretleri kapsamında kamu kurum ve kuruluş temsilcilerini ziyaret ederken 'En Çok Çeşit Probiyotikli Turşu Kurma' rekoruyla Guinness Rekorlar Kitabına giren Kimya Mühendisi Mustafa Koca’nın işletmesinde ve Yapağılı Balık Üretim ve İşleme tesisinde incelemelerde bulundu.

 

Dinar ilçemizdeki programları kapsamında ilk olarak Kaymakam Mustafa Şahin’i ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, sonrasında Dinar Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne ziyaretlerde bulundu.

 

Ziyaretler esnasında ilçedeki yatırımlar, çalışma faaliyetleri ile asayiş konuları hakkında yetkililerden detaylı bilgiler alan Vali Tutulmaz, Dinar ilçesinin kalkınması ve büyümesi için hep birlikte gayret edileceğini ve bu anlamda da Valilik olarak her türlü desteğin sağlanacağını sözlerine ekledi.

 

Kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerini tamamlayan Vali Tutulmaz 'En Çok Çeşit Probiyotikli Turşu Kurma' rekoruyla Guinness Rekorlar Kitabına giren Kimya Mühendisi Mustafa Koca’nın işletmesinde incelemelerde bulundu. Rekorun sahibi Mustafa Koca ile sohbette bulunan Vali Tutulmaz başarısından dolayı işletme sahibini tebrik etti.

 

Vali Tutulmaz’ın Dinar ilçesindeki temasları Yapağılı Balık Üretim ve İşleme Tesisini incelemeleri ile son buldu.