YÖRÜKLER’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Ertuğrulgazi Yörük ve Türkmen Derneği Başkanı Osman Taşpınar ve yönetim kurulu üyeleri Sağlık İl Müdürlüğü görevine atanan Yardımcı Doçent Dr. Serhat Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Sağlık Bakanlığı tarafından Afyonkarahisar Sağlık İl Müdürlüğü görevine getirilen Yrd. Doç. Dr. Serhat Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Ertuğrulgazi Yörük ve Türkmen Derneği Başkanı Osman Taşpınar, yönetim kurulu üyeleri Fatma Zehra Okurcerit, Mukadder Şenel ve Mustafa Kol ile birlikte Sağlık İl Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serhat Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler. Dernek Başkanı Taşpınar, dernek çalışmaları hakkında Müdür Korkmaz’a bilgiler verdiler. Ertuğrulgazi Yörük ve Türkmen Derneği Başkanı Osman Taşpınar ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Korkmaz, Afyonkarahisar halkına hizmet etmek için çalıştıklarını söyledi. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Taşpınar, Müdür Korkmaz’a Yörüklerin simgesi olan keyfiye takdim etti.