ÇİN VE İSKOÇYA’DAN PARKHAYAT’A ZİYARET

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün nöbetçi eczanelerAfyon'da bugün nöbetçi eczaneler

İskoçya’da ikamet eden Hemşehrimiz Sıtkı Nalcı, Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı Eşi Hongmeni Jin Yen ve Çin Halk Cumhuriyeti televizyonlarından SHENZHEN TV PLENNE’de görevli Tailor Qiano PARKHAYAT Akşehir hastanesine ziyarette bulundular.

 

Türkiye İskoçya Ticaret ve Sanayi Odası-CEO (Turkish-Scottish Chamber of Commerce&Endustry –Ceo) ‘su olan Sıtkı Nalcı, Eşi Hongmeni Jin Yen ve Tailor Qiano PARKHAYAT Akşehir hastanesini ziyaret ederek PARKHAYAT Yönetiminden Hastane Direktörü Uğur Harmanda ve Başhekim Uzm.Dr. Ali Galip Gündoğar ve hastane yöneticileri ile görüştüler.

 

Sıtkı Nalcı Network Turkey LTD. adında ki şirkette sağlık turizmi alanında faaliyet gösterdiklerinden bahsetti. Özellikle Çin Halk Cumhuriyetinden sağlık turizmi için hangi ülkelerden hangi branşlarda, hangi rahatsızlıklarda hizmet alındığı bilgileri paylaşıldı.

 

Hastane Direktörü Uğur Harmanda; başarılı hizmetleriyle bölgesinde sağlık sektörünün en önemli markası haline gelen PARKHAYAT Hastaneleri büyüyen kadrosu, gelişen teknolojisi ile tıp dünyasındaki tüm yenilikleri günü gününe takip etmektedir. Sağlık camiasında 772 kişilik büyük, saygın bir aile olan PARKHAYAT grubu 2 hastane, 2 okul ile Afyonkarahisar ve Akşehir’de yüksek sorumluluk ve deneyimle hizmetlerini sürdürüyor dedi.

 

2 hastaneleri ile sağlık turizminde iddialı olduklarını dile getiren Direktör Harmanda; Ulusal bir marka haline gelmeyi hedefleyen PARKHAYAT Grubu; bu doğrultuda, her alanda kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti verebilmek için tıp dünyasındaki tüm yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip edip, gereken yatırımları gecikmeksizin gerçekleştirerek yüksek teknolojili tıbbi cihazları hızla bünyesine kazandırmaktır dedi.