2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk bilim söyleşisi etkinliği 29 Eylül Cuma günü düzenlendi. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gökhan Özyiğit, Afyon Lisesi’nde öğrenciler ile bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde



Gökhan Özyiğit Afyon’da Öğrencilerle Buluştu



 
















İlki 2014 yılında düzenlenen Bilim Genç Bilim Söyleşileri yeni eğitim öğretim döneminde de hız kesmeden devam ediyor.

2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk bilim söyleşisi etkinliği 29 Eylül Cuma günü düzenlendi. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gökhan Özyiğit, Afyon Lisesi’nde öğrenciler ile bir araya geldi. “Kanseri Önleyebiliriz” başlıklı sunumda öğrencilere ve velilerine kanser ile ilgili yanlış bilinenleri, gerçekleri ve kanserden korunma yollarını anlattı. Özyiğit kanser tedavisinin en etkili yönteminin kanserden korunmak olduğunun altını çizdi. Bunun için sigara ve alkolden uzak durulması ve işlenmiş et ürünlerinin fazla tüketilmemesi gerektiğini belirtti.

Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi ile iş birliği içinde düzenlenen etkinlik sonundaki soru-cevap bölümünde dinleyiciler kanser ve tedavi yöntemlerine dair merak ettiklerini ve danışmak istedikleri konuları Prof. Dr. Özyiğit’e sordular.