Belediye Başkanı Burhanettin Çoban eski stadyumun yıkılması sırasında kendisine yönelik “Spor yapacak alan kalmadı” eleştirisinde bulunanlara sosyal medya aracılığıyla cevap verdi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban eski stadyumun yıkılması sırasında kendisine yönelik “Spor yapacak alan kalmadı” eleştirisinde bulunanlara sosyal medya aracılığıyla cevap verdi.

Eski Stad arkasında Beleştepe olarak bilinen kayalığın çevresinde yapılan Şehit Ömet Halisdemir Parkı’nı ziyareti sırasında çektiği fotoğraf ve video kayıtlarını sosyal medyadan paylaşan Belediye Başkanı Çoban eleştirileri cevapladıktan sonra önemli bir yatırımın da ipucunu verdi. Çoban şunları söyledi:

“HANİ SPOR YAPACAK YER KALMIYORDU

ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR PARKI

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Şehir içersindeki eski stadyum yıkılıyor, biz burada spor yapıyoruz nerede spor yapacağız diye eleştirilerle karşı karşıya kalıyorduk. İşte şimdi eski stadyumumuzun 30 metre ilersinde Şehit astsubay Ömer Halisdemir parkımızı hizmete açtık.4 metre genişliğinde tartan koşu ve yürüyüş pistinde her yaştan vatandaşımız kadın erkek ağaçların ve çiçeklerin içersinde sporlarını yapıyorlar. Dün parkımızı ziyaret ettiğimde birçok vatandaşımızdan teşekkürler aldım. Stadyumdaki kiremit tozu parkur yazın toz, kışın ise Çamur halinde oluyordu. Şimdi vatandaşımız ağaçlar ve çiçekler içersinde daha uzun bir parkurda koşusunu yapıyor. Eski stadyum ve çevresinde toplam 585 adet ağaç vardı. Sadece bu parkımızın içersinde şuan 1000'e yakın ağacımız var. İnşallah yeni açılacak yollarla birlikte 2000'den fazla ağacımızı buraya dikeceğiz. Böylelikle eskisinden daha fazla ağacımız ve yeşil alanımız olacak. Bu arada eski stadyumda yeşil alan olarak sadece stadyumdaki çimler vardı. Şimdi ise bu parkımız 20.000 m² den daha büyük bir alanda vatandaşımıza hizmet verecek. İnşallah yakın bir gelecekte beleştepeye bir adet kafeterya yapacağız. Yakında müthiş bir açıklamam daha olacak. Afyon'a deniz ve plaj getiriyoruz desem acaba Bunu nasıl karşılayacaksınız? Bekleyiniz.