Afyonkarahisar’ın Eğitim camiasında yeni anlayış ve yeni bir soluk getiren Barış Manço Etüt Merkezi Türkiye de ki Fotoğraf sanatçılarına ev sahipliği yapıyor.

Gözden kaçırmayın

Milli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet TiyatrosuMilli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet Tiyatrosu

Afyonkarahisar’ın Eğitim camiasında yeni anlayış ve yeni bir soluk getiren Barış Manço Etüt Merkezi Türkiye de ki Fotoğraf sanatçılarına ev sahipliği yapıyor. Doğal güzellik ve Afyonkarahisar’ın Turizmdeki muhteşem alanı Frig vadisi için iki şehir adeta görsel bir şölene hazırlanıyor.

 

Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı ve öğrenci velilerinden de yoğun katılımın gerçekleştiği etkinlikte Afyon Frig vadisi fotoğraf sanatçıları Derneği ile Sinop Amatör fotoğraf sanatçıları Derneği Ayza Eğitim kurumları çatısı altında bulunan Barış Manço Etüt Merkezinde bir araya gelerek kardeşlik anlaşmasına imza attılar. Sinop Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Murat Özçelik ile Afyon Frig vadisi Fotoğraf sanatçıları derneği başkanı Erdoğan Purçlutepe 16.17 ve 18 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinlikle ve sergiyle ilgili konferans salonunda katılımcılara bilgi verilirken, aynı zamanda uzun bir yol haritasının başlangıcı olan tarihi yerlerimizin de muhteşem karelerini ortaya çıkarmak için kardeşlik belgesini de keyifle imzaladılar. Öğrenci velilerinin de ilgiyle dinlediği sunumda renkli anlar ve keyifli çalışmalarda görücüye çıktı. Sanatın buluştuğu ortamda Barış Manço öğretmenleri ve yetkilileri de ilgiyle konuyu takip ettiler. Toplu resimlerin çekimi ardından fotoğraf sanatı hakkında kısa bilgilerde sunuldu.