Türkeli Gazetesini devreden Gazeteci büyüğümüz H.Hakkı Özsoy, son yazısını yazdı.



H.HAKKI ÖZSOY'UN SON YAZISI ŞÖYLE:



"Çok değerli okurlarım, kardeşlerim, manşet haberimizi okudunuz. Türkeli bayrağını, nöbetini, güzel ahlaklı insanlar olduğuna inandığım, güvendiğim, başarılı eğitimci ve işadamı Mahmut Önder Artuk ile İsmail Palalı’ya 01.11.2019 tarihinden itibaren devir etmiş bulunuyorum.

İlahi nizamda görevi alan değerinin bir yaşam süresi bir başı, bir de sonu var. Kader bizede böyle bir yazı yazmış ve yaşatıyor da. Hüzünle mutluluğu bir arada yaşıyorum.

80’e varan yaşımla bizden sonrası Türkeli yerel gazetecilik görevine devam ediyor gösteren, Yüce Rabbimize de sonsuz şükür ve hamd ediyorum.

60 yıl serüvenli yayın hayatım, adeta hayatımın bir vazgeçilmezi, bir bölümünü oluşturmuştur. Böylesi aydınlık, güzel, anlamlı mücadeleden birden kopmamın, defterini kapatmamın çok güç olduğu güçlü duygularının, biraz buruk birazda mutluluk, sevinç duygularını birarada yaşıyoruz.

Bir süre sonra ara, ara sizlerle köşemden ülkemizin hayırlı, güzel gelişmelerini, eleştirisel konularını paylaşmayı da düşünüyorum...

İbrahim Hakkı Etem Hazretlerinin anlamlı dört mısrasının sonuyla yazımı da noktalıyorum. “Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler” uyarılarıyla yazımı noktalıyorum.

Sağlıkla, mutlulukla, huzur, barış, birlik, dirlik, refah içinde olmanız milletçe yaşamamız içten dileklerimle cümlenizi Allah’a emanet ediyorum.