Afyon Sarraflar ve Kuyumcular Yardımlaşma Derneği Başkanı Hayrettin Güzbey, Afyon Sarraflar ve Kuyumcular Yardımlaşma Derneği’nin yapılan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Afyon Sarraflar ve Kuyumcular Yardımlaşma Derneği Başkanı Hayrettin Güzbey, Afyon Sarraflar ve Kuyumcular Yardımlaşma Derneği’nin yapılan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Afyon Sarraflar ve Kuyumcular Yardımlaşma Derneği Genel Kurulu hafta sonu gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda gerçekleştirilen Genel Kurulda Mevcut Başkan Hayrettin Güzbey, tek listeyle güven tazeledi.  Genel Kurulda Divan Başkanlığını Nadir Güzbey, Divan Üyeliklerini ise Abdullah Kestioğlu ile Ahmet Yıldız yaptı. Yapılan Genel Kurulun ardından konuşan Başkan Güzbey, 2019 yılında gerçekleştirilen 16. Olağan Genel Kurulunda üyelerin teveccühü ile göreve geldiklerini söyleyerek, “Geriye dönüp üç yıla baktığımızda maalesef hiç de hatırlamak istemediğimiz çok zor günler geçirdik ve sıkıntıları halen devam ediyor” dedi.

VİRÜS MESLEĞİMİZİ ÇOK ETKİLEDİ
Covid-19 salgının ekonomik ve sosyal yönlerinin Sarraflar ve Kuyumcuları çok etkilediğini belirten Güzbey, birçok meslektaşlarının rahatsızlandığı ve yakınlarını kaybettiğini dile getirerek, “Vefat edenlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Bu üç yıl boyunca hatta yeni yıla ekonomiden iç politikaya, uluslararası ilişkilerden dünya ekonomisine,  olağan üstü gündemle girdik. Dünyanın ekonomik ve siyasi yapısında çok önemli değişimler yaşanmakta, dünyanın ekonomik ve siyasi yapısı değişiyor. Dünyanın ağırlık merkezi batıdan doğuya doğru kayıyor” diye konuştu.

SİZLERİ BİLGİLENDİRİYORUZ
“Dünyanın ekonomik ve siyasi güç dengelerinin yeniden oluştuğu, bu dönemde, değişimin hızına ayak uydurabilmek için bizlerinde hızlı ve etkin karar alması gerekiyor” diyen Güzbey sözlerine şöyle devam etti: “Değişime uyum sağlamak ve değişimin geniş kitleleri etkileyen sonuçlarıyla başa çıkmak için hazırlıklı olmalıyız, aksi durumda ekonomik çökme kaçınılmaz olur. Sektörümüzü , meslektaşlarımızı etkileyecek tüm gelişmeleri ve düzenlemeleri yakından takip ediyor ve geliştirilmesinden düzenlenmesine kadar en üst kademede müdahil oluyor ve sizleri derhal bilgilendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN
Meslektaşlarına seslenen Afyon Sarraflar ve Kuyumcular Yardımlaşma Derneği Başkanı Hayrettin Güzbey, “Dünya ve ülke ekonomisindeki yaşanan bu dalgalı dönemde birçok maliyet kalemimiz üçe katlanmışken karlılığımızda maalesef düşmekte, özellikle bu dönemde birlikteliğimizi korumamız mesleki açıdan son derece önemli. Yönetim kurulu arkadaşlarımla her zaman yapıcı, iyimser, hoşgörülü, araştırıcı ve çözüm üreten ekip olmaya çalıştık, mesleki değerlerimizden ödün vermeden çözüm üretmeyi şiar edindik. Bugün de sizlerin karşısına yeni projeler araştıran, fikir üreten ekip olarak yine buradayız. Mesleğimizin onurunu her şeyin üstünde tutan bizler, Sizler ile aynı mesleği icra etmekten onur duyuyoruz. Birlik ve beraberliğimiz inşallah daim olsun” dedi.

AFYON SARRAFLAR VE KUYUMCULAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YENİTİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU;
YÖNETİM KURULU
Hayrettin GÜZBEY
Ahmet KESTİOĞLU
Abdullah GÜN
Hüseyin ÇETİNBAŞ
Mustafa KUMTEPE
Halid HANCIOĞLU
Kasım ÇEVİK
Hasan TÜRE
Yusuf ARI
Muzaffer TOKMAN
DENETİM KURULU
Şükrü KÜÇÜKDERE
İsmail ÇELİK
Ekrem Sami BAYAR
Fatih KUŞ
Can MESCİ
Necdet KARAAĞAÇ