Güney’deki seçim çalışmaları için burada adeta bir üs kuran AK Parti heyeti hem yatırımları takip ediyor, hem de seçim çalışması yapıyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

ULUÇAY; BAZ İSTASYONUNUN KEFİLİ BENİM

Güney’deki seçim çalışmaları için burada adeta bir üs kuran AK Parti heyeti hem yatırımları takip ediyor, hem de seçim çalışması yapıyor.

Dün akşam Çalışlar Mahallesinde okutulan mevlide katılan AK Parti heyeti mahalle sakinlerinden destek istedi. Burada konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, mobil baz istasyonu ile ilgili iddialara açıklık getirdi. Uluçay “kimse hiçbir yere kaldıramaz, bunun kefili benim” dedi.


Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney kasabasında 6 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi AK Parti heyeti çalışmalarına yoğunluk verdi. Belediye Başkan adayı Erol Karabacak dün akşam Çalışlar Mahallesi'nde mevlit okuttu. Programa AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Halil Ürün, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis üyeleri ve çok sayıda Çalışlar Mahalle sakini katıldı.

“Çözülmeyen engelleri aşacağız”

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkan adayı Erol Karabacak, “Sizlere kısa dönemde olsa 2014 yıllarında verdiğimiz sözleri tutmak kaidesi ile hizmetler yaptık. İnşallah bundan sonraki süreçte elimizden geldiği kadar Çalışlar ve Güney olarak hep beraber bir arada her şeyi çözmeye çalışacağız. Sizler bizlere destek olacaksınız, bizler de belediye başkanı, muhtar adayı, vekillerimiz hep beraber çözülmeyen engelleri aşacağız” dedi.

“Karabacak’ın projelerine destek veriyoruz”

İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; 2018 seçimlerinden sonra Afyonkarahisar yeniden bir seçim heyecanı yaşıyor. İl Başkanımız, Seçim Koordinasyon Merkezimiz, Sinanpaşa Teşkilatımız gerçekten profesyonelce bir çalışma ortaya koyuyorlar. Güney kasabamızda da Erol Karabacak kardeşimiz AK Partimizin belediye başkan adayı gösterildi. Çok güzel projeler hazırlandı. Bu projelere gerek bizler, gerek teşkilatımız, gerek milletvekillerimiz büyük destekler veriyoruz.

“AK Parti kurulduğu günden beri hizmetin adresi olmuştur”

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Halil Ürün de “Burada bir karar verilmiş ve bu karar da Erol başkanından yana bir karardır. Bu çok net bir şekilde görülüyor. Biz buraya tarafımızı belli etmek için geldik. Bizim vatandaşımız gerçekten hizmetin nereden alınacağını bilir. Çeşitli sebeplerle bir kısmı başka adayların yanında yer alsalar da AK Parti kurulduğu günden beri hizmetin adresi olmuştur” ifadelerine yer verdi.

“1 metre ileriye dahi gidemez”

Son konuşmayı ise AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay yaptı. “Burası benim İl Başkanı olarak ilk göz ağrım ilk seçimim” diyen Uluçay şöyle konuştu; Bu yüzden benim için buranın ayrı bir önemi var. Manevi olarak da sorumluluğu var. Haftada birkaç gün buradayız ve bütün yatırımları takip ediyoruz. Sizlerin isteklerini taleplerini biliyoruz. Bununla alakalı Çalışlar'da telefon çekmiyordu. Telefon operatörleri burada yoktu. Muhtarım ve belediye başkan adayımız gece gündüz aradılar dediler ki ‘seçimden önce bu telefon operatörlerini buraya getirmemiz gerekiyor.’ Getirttiğimiz mobil baz istasyonu ile birlikte Çalışlar'da Türk Telekom olarak telefonumuz çekiyor. Bazı arkadaşlar bu olayı farklı bir boyuta çekmek istiyorlar. Sözde seçimden sonra bu mobil baz istasyonu buradan kaldırılacakmış. Değerli hemşerilerim ben bu konuda her anlamda kefilim. Kesinlikle burada sabit verici yapılana kadar bu mobil operatör hiçbir şekilde Çalışlar’dan herhangi bir yere 1 metre ileriye dahil gidemez. Bunun kefili başta benim.