Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Genel Merkezdeki makamında Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile bir araya geldi

 

Gültekin Uysal: Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili şüphelerin ortadan kaldırılması için her türlü desteği vereceğiz”

 

 Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Genel Merkezdeki makamında Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yürütülen dava hakkında hazırladığı dosyayı Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’a iletti.

Yazıcıoğlu, dava üzerindeki kuşkuların devam ettiğini, toplanan bütün delillerin dikkatle bir arada incelenmesi gibi defaatle ilettikleri bazı taleplerinin karşılanmasını istediklerini dile getirdi.

Genel Başkan Uysal, görüşmede yaptığı konuşmada “Elim kazanın üzerinden 13 yıl gibi çok uzun bir süre geçmiştir. Buna rağmen ne mahkeme önünde ne de kamu vicdanında somut bir sonuca ulaşılabilmiştir. Bu kadar zamandır dava hakkında araştırmalar yaparak delillere ulaşmaya çalışan Yazıcıoğlu ailesinin nihayet huzur bulması ve olayın üzerindeki gizemli perdenin bir an evvel aralanması için gereken desteği ortaya koymak biz siyasetçilerin de sorumluluk sahasına girer. Biz her zaman sorumlu bir siyaseti savunduk. Sayın Furkan Yazıcıoğlu’na hakikatin bir güneş gibi er geç ortaya çıkacağını söyledik. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili şüphelerin ortadan kaldırılması için her türlü desteği vereceğiz” dedi.