Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal,  CHP Yeşilçiftlik Belde Binası açılış programına katıldı. Burada partililere ve vatandaşlara hitap eden Köksal, "Biz CHP'liler gücümüzü makamlardan koltuklardan değil, milletin kendisinden alıyoruz. Partililerimizle ve halkımızla birlikte iktidar yolunda omuz omza mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal,  CHP Yeşilçiftlik Belde Binası açılış programına katıldı. Burada partililere ve vatandaşlara hitap eden Köksal, "Biz CHP'liler gücümüzü makamlardan koltuklardan değil, milletin kendisinden alıyoruz. Partililerimizle ve halkımızla birlikte iktidar yolunda omuz omza mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, sosyal mesafe kurallarına büyük titizlik göstererek Sultandağı ve Çay İlçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve talepleri dinledi.

SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ

Milletvekili Köksal ilk olarak, Sultandağı İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşların talepleri dinledi. Daha sonra İlçeye bağlı Yeşilçiftlik Beldesi'ni ziyaret eden Köksal, beraberinde CHP Sultandağı İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal ve Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek pandemi döneminde yaşanan sıkıntıları yerinde dinledi.

CHP YEŞİLÇİFTLİK BELDE BİNASI HİZMETE AÇILDI

Daha sonra beraberindeki heyet ve partililerle birlikte sosyal mesafe kurallarına büyük titizlik göstererek CHP Yeşilçiftlik Belde Binası açılış programına katılan Milletvekili Köksal, burada partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi. Açılış programında ilk konuşmayı yapan CHP Yeşilçiftlik Belde Başkanı Ecevit Yalçın, "Cumhuriyet Halk Partisi yeni Belde Örgütü binamızın açılmasında emeği geçen başta Sayın Milletvekilimiz Burcu Köksal olmak üzere herkese teşekkür ederim." dedi.

GÜCÜMÜZÜ MAKAMLARDAN DEĞİL, MİLLETTEN ALIYORUZ

Açılış nedeniyle Belde binası önünde sosyal mesafe kurallarına uyarak toplanan partililere ve vatandaşlara hitap eden Milletvekili Av. Burcu Köksal ise, "Bizim sorumluluğumuz herkesten fazladır. CHP'li olmak zordur. Zor bir görevi üstlendik, zor bir görevi yerine getiriyoruz. Ülkemize, çocuklarımıza, demokrasimize, bayrağımıza karşı sorumluluğumuz var. Türkiye'yi daha iyiye taşımak zorundayız. Biz CHP'liler gücümüzü makamlardan koltuklardan değil, milletin kendisinden alıyoruz. Partililerimizle, halkımızla birlikte iktidar yolunda omuz omza mücadele etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

KÖKSAL'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Milletvekili Köksal, daha sonra partililer ve vatandaşlarla birlikte açılışı yapılan belde binasını gezdi. Bu esnada partililer Milletvekili Köksal'a sürpriz yaparak doğum gününü kutladılar. Üzerinde kendi fotoğrafı bulanan pastayı partililer ve vatandaşlar birlikte kesen Köksal, "Doğum günümü unutmayıp kutlama yapan Sultandağı İlçe Örgütümüze, Belediye Başkanlarımıza ve yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İyi ki CHP var." şeklinde konuştu.

CHP'YE KATILANLARA ROZETLERİ TAKILDI

Öte yandan Sultandağı Yeşilçiftlik Beldesi'nde Cumhuriyet Halk Partisi'ne yeni katılanlara Milletvekili Burcu Köksal ve Belediye Başkanları tarafından rozetleri katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Köksal, CHP'nin koca bir çınar olduğunu söyleyerek, "Sultandağı Yeşilçiftlik Beldemizde partimize yeni katılan yol arkadaşlarımıza rozetlerini taktık. İktidar yolunda her türlü baskıya ve engele rağmen birlikte omuz omuza mücadele edeceğiz." diye konuştu.
Milletvekili Köksal ve beraberindekiler Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal'ı makamında ziyaret ederek beldeye yapılan hizmet ve projeler hakkında istişarede bulundular.

ÇAY İLÇESİ'NDE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Çay İlçesi'ni de ziyaret eden Milletvekili Köksal, beraberinde CHP Çay İlçe Başkanı ve İlçe Kadın Kolları Başkanı ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek pandemi döneminde yaşanan sıkıntıları dinledi. Köksal esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından; Çay Ticaret Odası, Çay Ziraat Odası, Çay Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret ederek pandemi sürecinde esnafın, çiftçinin yaşadığı sıkıntıları oda başkanlarından dinleyerek CHP'nin çözüm önerilerini anlattı.  
CHP Çay İlçe Başkanlığında partililerle birlikte gündemi değerlendiren Milletvekili Köksal'a burada da partililer tarafından sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.