Afyonkarahisarspor’un dün yapılması gereken Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı çoğunluk sağlanamadığı için 5 Ağustos’a ertelenirken, İscehisarsporlu yöneticilerin başlattığı 2. oluşum çalışmalarının devam ettiği bildirildi.rnTüm kulüpler kadrolarını ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Afyonkarahisarspor’un dün yapılması gereken Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı çoğunluk sağlanamadığı için 5 Ağustos’a ertelenirken, İscehisarsporlu yöneticilerin başlattığı 2. oluşum çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Tüm kulüpler kadrolarını oluşturup 2011-2012 sezonunun hazırlıklarına başlarken, yeniden sıkıntılı bir döneme giren Afyonkarahisarspor hala genel kurul ve başkan arayışları ile vakit geçirmeye devam ediyor.
Dün Kulüp Tesislerinde yapılması gereken Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nın 5 Ağustos’a ertelenmesi üzerine bir konuşma yapan Başkan Hikmet Bülbül, şu ana kadar yaşanan süreci anlattı. Onursal Başkan Salim Pancar’ın desteğini çekmesinden sonra kongre kararı aldıklarını ancak Genel kurul Toplantısı’nda aday çıkmayınca takımın sahipsiz kalmaması için şu anki yönetimle göreve geldiklerini hatırlatan Bülbül, önlerinde ışık göremedikleri ve destek konusunda samimiyet göremedikleri için bir kez daha kongreye gitmek zorunda kaldıklarını söyledi. Bu arada Şükrü Balık başkanlığında yeni bir yönetim oluşması için çalışmalar yapıldığını ancak bu oluşumun da adaylıktan vazgeçtiğini bildiren Başkan Hikmet Bülbül, şu anda İscehisar’dan bir yönetim oluşturulabilmesi için çalışıldığını belirtti.
Profesyonel liglerde yer allan takımların kadrolarını oluşturarak kamp çalışmalarına başladıklarını ancak Afyonkarahisarspor’un hala yönetim arayışında olduğunu hatırlatan Bülbül, “Şu ana kadar yapılan çalışmalarda yeni bir yönetim oluşturulamadığı için genel kurul toplantımız 5 Ağustos’a ertelendi. Kongreden sonra da liglerin başlamasına çok az bir zaman kalıyor. O tarihten sonra bulunacak paranın ve yapılacak desteğin de bir anlamı kalmayacak gibi görünüyor. Biz şu ana kadar kulübün kapanmaması için elimizden geleni yaptık” dedi.
2. OLUŞUMUN KARARI BEKLENİYOR
Bu arada Şükrü Balık’ın adaylıktan çekilmesi üzerine devreye İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik ile İscehisarspor yönetim kurulu üyeleri girdi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın teklifi üzerine önceki gün Afyonkardahisarspor Kulüp Tesislerine gelen İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik ile İscehisarsporlu yöneticilerden Ali Şahin, Mor Beyazlı Kulübün şu anki durumu ile ilgili bilgi topladılar. Aynı gün akşam saatlerinde İscehisar’da bir araya gelen İscahisarsporlu yöneticilerin toplantısı gece geç saatlere kadar sürdü.
İscehisar Belediye Başkanı Çibik ile İscehisarsporlu yöneticilerin karar aşamasında oldukları öğrenildi. (Kaynak: Gazete 3 Spor)