CHP İl Başkanlığına seçilen Yalçın Görgöz’ün ilk icraatını parti üyesi ile yumruklaşması oldu. ODAK’ın edindiği bilgiye göre tartışmanın nedeni parti önünde bulunan alanda partililerin oturması...



Odak Gazetesinden Ahmet Sarlık'ın özel haberi...



 
CHP İl Başkanlığına seçilen Yalçın Görgöz’ün ilk icraatını parti üyesi ile yumruklaşması oldu. ODAK’ın edindiği bilgiye göre tartışmanın nedeni parti önünde bulunan alanda partililerin oturması

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığına seçilen Yalçın Görgöz parti il binasında ilk tartışmasını partili üyesi ile yaptı. Kongrede yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı veren Görgöz’ün parti üyesi ile yumruklaşması partililerden tepki gördü.

SANAMI SORACAĞIM?

CHP İl Başkanlığına geçtiğimiz günlerde seçilen Yalçın Görgöz partinin il binası önüne geldiğinde bina önünde sandalye üzerinde oturmakta olan partili üyesiyle bina önünde oturmaması yönünde konuşmaya başladı. Konuşmanın tartışmaya dönüşmesi sonrasında geçmiş dönemler tarafından parti binası önüne yapılan düzenlemeyi kaldırıp alanı araç park alanına çevirmek istediğini beyan eden Görgöz’e partililer tepki gösterdi. Bunun üzerine Yalçın, üyesine “Sanamı soracağım?” diyerek karşılık vermesi sonrasında parti binası önünde ikili arasında yumruklaşmaya varan kavga başladı. Parti binasında bulunanların araya girmesi sonrasında ikili arasında başlayan kavga sona erdi.

PARTİ BİNAMIZ KÜÇÜK

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı binasının fiziki alanının yetersiz olduğu, parti içerisinde yapılacak olan toplantı alanının bile bodrum katta ve küçük bir alan olduğunu belirten partililer, “Bilindiği gibi kapalı alanlarda sigara içme yasağı var. Parti binamız küçük sigara içmek isteyen üyelerimiz ve vatandaşlarımız mecburen parti binamızın önüne çıkmak zorunda kalıyorlar. İl Başkanlığına seçilen Yalçın Görgöz güzel bir parti binası kazandırırarak partili üyeleriyle kavga yerine barış ve mutluluğu getirsin” dediler.

ODAK ÖZEL HABER/AHMET SARLIK