İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü arasında Süleyman Demirel Fen Lisesi ile Toki Sosyal Bilimler Lisesinde pilot olarak uygulanacak proje kapsamında akademisyenler, öğrencilerle derslere başladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Şube Müdürü Adem Karakelle ile Süleyman Demirel Fen Lisesinde Afyon Kocatepe Üniversitesi'nden gönüllü öğretim görevlilerince buluşarak inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Akademisyenlerin derslerine katılan Yalçın; " Bakanlığımız tarafından yayınlanan 2023 Vizyonunda Akademik Başarıyı en üst düzeye çıkarmak üzere yapılması planlanan hedefleri İlimiz okullarında uygulamaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Bu doğrultuda, 2019-2020 eğitim öğretim yılında İl Milli Eğitim müdürlüğümüze bağlı Süleyman Demirel Fen Lisemiz ile Toki Sosyal Bilimler Lisemizde akademisyenlerimiz öğrencilerimizle Matematik, Edebiyat, Tarih, Coğrafya, Fizik Kimya ve Biyoloji dersleriyle ilgili bilgi ve birikimlerini paylaşacak. Tamamen gönüllülük esasıyla öğrencilerimize ders veren öğretim görevlilerimize ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğümüze projeye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerim, sizlere rol model oluşturmak, hedef kazandırmak, değerler eğitimine akademisyen gözüyle bakabilmenizi sağlamak amacıyla çalışmalar yürüten öğretim görevlilerimizden azami ölçüde faydalanabilmenizi temenni ediyoruz" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın 'ın öğretim görevlilerine çalışmalarında başarılar dilemesiyle ziyaret sona erdi.