Afyonkarahisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt ile birlikte İstanbul, Denizli, İzmir ve Kayseri’den gelen görme engelliler ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen programda misafirlerle yakından ilgilenen Başkan Yurt;  “Bu güzel buluşmadan dolayı kendilerine teşekkür ederek misafir olarak kalacakları süre içersinde ilimizin gezilecek yerleri ve keyifli vakit gecirecek yerler için gerekli refakatin sağlanacağını söyledi.

Misafirler adına Yüksel Başkesen ise; Bu yıl ikincisinin gercekleştiği buluşma için ev sahipliği yapan Engeliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt’a ve organizasyonu sağlayan Cetin Sarıgül’e teşekkür ederek ilimizde olmaktan mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

 

Başkan Mesut Yurt; “Program kapsamında misafirlerle akşam kaldıkları villada bir araya geldik, güzel bir sohbet ile eğlenceli vakit gecirdik.Engelliler Meclisi olarak gerek il içi, gerekse il dışında düzenlediğimiz etkinlikler ile engelli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”; dedi.

HABER: AHMET UÇMAK ( A HABER AJANS )