MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye katılan ve milletvekili aday adayı olan Av. Gönül Ar Güngör, basın mensupları ile sohbet havasında geçen programda konuşma sonrasında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye katılan ve milletvekili aday adayı olan Av. Gönül Ar Güngör, basın mensupları ile sohbet havasında geçen programda konuşma sonrasında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

“Şimdiye kadar nasıl hizmet ettiysem, milletvekili olarakta hizmet edeceğiz”

Her koşulda Afyonkarahisar için hizmet etmeye devam edeceğinin altını çizen Güngör; “2002 yılından bu yana Afyonkarahisar Barosu’na bağlı olarak avukatlık mesleğini icra ederken diğer taraftan baro başkan yardımcılığı, kadın ve çocuk hakları komisyon başkanlığı görevlerinde aktif rol alıp birçok derneğin ve sosyal sorumluluk projesinin öncüsü oldum. eğitimin ve hukukun üstünlüğüne hep inandım bu uğurda birçok faaliyette aktif olarak çalıştım. 20 yıldır hem hukukçu kimliğimle hem siyasi kimliğimle hem de sade vatandaş kimliğimle nasıl bu şehrin insanına hizmet ettiysem ekmek kazandı ekmek bölüştüysem nasip olursa milletvekili olarak da hizmet etmeye devam edeceğim. İlçelerimizi, teşkilatlarımızı geziyoruz nokta nokta her yerin beklentisini, problemini biliyoruz. çözümlerimiz, projelerimiz hazırdır. istişarelerle daha da uygulanabilir hale getireceğiz” ifadelerine yer verdi.

“Kopuş kolay olmuyor, Sinan Ateş’e bir rahmet dilemek çok görüldü”

Kendisine yöneltilen soruları açık yüreklilikle yanıtlayan Güngör, MHP’den İYİ Parti’ye geçme süreci ile ilgili gelen sorular üzerine; “İktidardan hesap sorma noktasından iktidarla aynı çizgiye gelen Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılmakta geç kaldığımı düşünüyorum. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ile zaten geçmiş yıllarda yol arkadaşlığı yapmış olmam sebebiyle fikir birlikteliğimiz var uzun yıllar siyasette birlikte yol yürüdük. Sizler vasıtasıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapan arkadaşlarıma da sesleniyorum gelin bu yorgun ve yıpranmış düzene hep birlikte son verelim. Duygusal bağlardan kaynaklı olarak kopuş süreci kolay olmuyor fakat Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapmış olan bir şahsiyetin yani Sinan Ateş’in vefatının ardından bir rahmet bile dilemenin çok görülmesi Milliyetçi Hareket Partisi’nden kopuşumda tuz biber olmuştur” ifadelerine yer verdi. 

Av. Gönül Ar Güngör İYİ Parti Aday Adaylığını önümüzdeki hafta İYİ Parti Genel Merkezi’nde resmi olarak açıklayacağını da belirtti.