Afyonkarahisar’da, geçen hafta sonu yedi evde meydana gelen hırsızlık olayları emniyet güçlerini alarma geçirirken, gazeteci Duygu T’in evine giren hırsızların rahatlığı ise duyanları şaşırttı.rnAfyonkarahisar’ın çeşitli ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Afyonkarahisar’da, geçen hafta sonu yedi evde meydana gelen hırsızlık olayları emniyet güçlerini alarma geçirirken, gazeteci Duygu T’in evine giren hırsızların rahatlığı ise duyanları şaşırttı.
Afyonkarahisar’ın çeşitli semtlerinde meydana gelen 7 hırsızlık olayının aydınlatılması için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bir çalışma başlatıldı. Yerel bir gazetede görev yapan Duygu T’in evine camdan giren hırsızlar, cep telefonunu çalarken evin odalarını dağıtarak kıymetli bir eşya aradı. Mutfağa da el atmayı unutmayan hırsızlar karnını doyurmayı ihmal etmedi. Hırsız, ardından girdiği camdan çıkarak kayıplara karıştı. Evine hırsız girdiğini akşam işinden geldiği zaman fark eden Duygu T, olayı polise bildirdi. Eve gelen polisler evde çeşitli incelemeler yaparak parmak izi örneği aldı. Hırsızın ısırarak yediği ve yarım bıraktığı salamı incelemek üzere alan emniyet güçleri daha sonra evden ayrıldı.