Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne görevlendirilen Feyzullah Dereci, görevi Vekil Müdür Nurullah Pervaneli’den teslim aldı

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü makamında yapılan devir teslim töreninde Vekil Müdür Nurullah Pervaneli tarafından Müdürlüğe görevlendirilen Feyzullah Dereci’ye çiçek takdimi yapıldı. Görevi devralarak gö-revine başlayan Feyzullah Dereci, kurum çalışanları ile tanıştı.





Görevi devralan Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Dereci, Vali Mustafa Tulumaz’ı makamında ziyaret etti. Vali Mustafa Tutulmaz, Dereci’nin yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, bilgi alışverişinde bulundu.



DERECİ KİMDİR?

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Feyzullah Dereci, 12 Mart 1976 yılında Rize’nin Ardeşen ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini aynı ilçede tamamladı. 1998 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunu tamamladı. Aynı yıl Artvin’e beden eğitimi öğretmeni olarak atandı. 2 yıl Artvin’de görev yaptıktan sonra memleketi olan Rize’ye tayini oldu. Dereci, Rize’nin Ardeşen ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü, Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevinde bulundu.

Evli ve iki çocuk babası olan Dereci’nin hentbol, basketbol, badminton, judo, rafting antrenörlükleri bulunuyor.