Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, ’81 ilde yürütülen” Gençlerin İyilik ağacı ” adlı projesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Cumhuriyet Mahallesinde hizmet veren Afyonkarahisar Gençlik Merkezi tarafından ilimizde yürütülüyor.

Proje kapsamında 3 Nisan 2019 tarihinde Yavuz Selim İlkokulunda öğrenciler ile günübirlik faaliyetler gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Gençlik liderleri, eğitmenleri ve gönüllü gençleri tarafından okul öğrencilerine, sokak oyunları, palyaço etkinliği, yüz boyama, müzik dinletileri, zeka oyunları gibi çeşitli faaliyetler yapıldı. Temiz bir dünya temiz bir birey için ağız-diş bakımı, beden ve çevre temizliği ile farkındalık çalışmaları yapıldı. Genç Dönüşüm kapsamında ÖSYM sınavlarında toplanılan kalem setleri, dağıtılarak Gençlik ve Spor Bakanlığın şapka, tişört öğrencilere hediye edildi. Ayın gönüllülük hareketi olarak geniş katılımlı bir faaliyet yapıldı.

Faaliyette yer alan Gençlik Merkezi eğiticilerimize, gönüllü gençlere ve faaliyeti organize eden okul yönetimine teşekkür ederiz. Proje kapsamında gönüllü olmak isteyen gençlerimiz ve okullarında projenin uygulanmasını talep eden öğretmen ve idarecilerimiz Afyonkarahisar Gençlik Merkezi ile iletişime geçebilirler.