AFYONKARAHİSAR GENÇLİK MERKEZİ KIZILDAĞ İLKOKULUNDA GÖNÜLLERE DOKUNDU

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

 

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğüne bağlı çarşı merkezinde hizmet veren Afyonkarahisar Gençlik Merkezi köy okullarında okuyan çocukların kalbine dokunmaya devam ediyor. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi liderleri, eğitmenleri ve gönüllü gençleri tarafından 7 Mayıs 2018 tarihinde Kızıldağ İlkokulundaki öğrencilere yönelik günübirlik çeşitli sosyal, kültürel, sanatsal etkinlikler yapıldı.

Gönüllü gençler okul öğrencilerine Hijyen Eğitimi ve Değerler Eğitimi verdiler. Gençlik Kamplarını tanıtılar. Çocuklarla eğitici oyunlar, palyaço etkinliği, yüz boyama gibi çeşitli faaliyetler yaptılar. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Ebru Eğitmeni Ömer Faruk BARIŞ tarafından okul öğrencilerine ebru eğitimi uygulamalı olarak verildi. Genç Geri Dönüşün projesi kapsamında ÖSYM sınavlarında toplanılan kalem setleri okul öğrencilerine hediye edildi.

Gençlik Merkezi bünyesinde düzenlenen kitap toplama kampanyası kapsamında bağışlanan kitaplar çocuklara hediye edildi. Gönüllü gençler bu okulda okuyan 130 çocuğun yüreğine dokunarak bir sosyal sorumluluk çalışmasını gerçekleştirdiler.  Bu faaliyetin gerçekleşmesinde emeği olan Okul Müdürü Harun UĞUR’a, öğretmenlere, Afyonkarahisar Gençlik Merkezi eğitmenlerine, gönüllü gençlere Afyonkarahisar Gençlik Merkezi olarak teşekkür eder, benzer çalışmalarda yer almak isteyen gençlerimizi çarşı merkezinde Kurra Camii karşısında hizmet veren Afyonkarahisar Gençlik Merkezine bekleriz.