Programları kapsamında Afyonkarahisar’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcısı Doğan Demir ve beraberindeki heyet İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

Programları kapsamında Afyonkarahisar’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcısı Doğan Demir ve beraberindeki heyet İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.


Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcısı Doğan Demir, Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş ve İl yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alış-verişinde bulundular. Ziyarette İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Ülke ve kent gündemi üzerine sohbet gerçekleştirildi.

Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcısı Doğan Demir İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı açıklamada “Salı günü inşallah İl Başkanlığı binamızın açılışını yapacağız. Afyon programım nedeniyle hem sizleri ziyaret etmek, hem de açılışımıza davet etmek için geldim. Türkiye’mizin hali malum. AKP iktidarı maalesef ülkeyi ayrıştırdı. Bu kirli yapıdan, bu kirli kadrolardan kurtulmamız gerekiyor. Eskiden faali meçhul cinayetler vardı. Şimdi baktığımızda faali belli cinayetler var. Esnaf ve vatandaş bunalımda. Bir kaç gün önce Çanakkale ilimizde üç vatandaşımız intihar etti. Pek çok basına yansıtılmıyor, engelleniyor. Sayın Genel Başkan Meral Akşener olmak üzere bu ülkede her kes kefeni giydi. AKP’de artık güç zehirlenmesi var. İyi ki sizler varsınız, iyi ki bizler varız. Şu an AKP oyları yüzde yirminin altındadır ve hızla düşmektedir. İlk seçimde halkımız bu iktidara gereken cevabı verecektir” dedi. 

İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu Genel Başkan yardımcısı Doğan Demir’e nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek “Türk siyasetinin bugün en fazla ihtiyaç hissettiği nitelik nezakettir. Nezaketi de en çok göstermesi gereken kesim siyasi kadrolardır. İl Başkanlığımızı ziyaretiniz bizleri son derece mutlu etmiştir. Ülkemiz zor günler yaşıyor. Genel Başkanımıza yapılan çirkin saldırı ve bu saldırıyı savunan açıklamaları ibretle izledi. Siyasi ömrünün sona erdiğini fark eden AKP maalesef gün geçtikçe hırçınlaşmaktadır. Fakat milletimiz demokrasinin gereği en kısa zamanda önüne konacak olan sandıkta yapılanların hesabını soracaktır. Ülkemizin feraha kavuşacağı günler yakındır. Gelecek Partisine başarılar dilerim” dedi.