TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu üyesi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven TBMM Genel Kurulunda 20 Kasım Çocuk Hakları Günü ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu üyesi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven TBMM Genel Kurulunda 20 Kasım Çocuk Hakları Günü ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi. Yurdunuseven konuşmasında; Çocuk Umuttur, Çocuk Gelecektir ve geleceğe ilerlerken çocuk bu yolda altın bir anahtardır. Çocuklarımızın haklarını korumak biz büyüklere ve ebeveynlere düşmektedir.

 

Şimdinin çocuklarının, geleceğin yetişkinleri olacağını unutmamamız, çocuklarımızı buna göre yetiştirmemiz ve haklarına sahip çıkmamız gerekmektedir dedi. Aynı zamanda Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu üyesi de olan Yurdunuseven ek olarak ‘’Şu anda cezaevlerinde 0-6 yaş aralığındaki çocukların annelerinin yanında kalabilmekte ve yaş gruplarına göre ek yiyecek, içecek verilmektedir. Dışarda bulunan çocuklar için Aile görüşme programı çerçevesinde görüş sağlanmaktadır.’’ diyerek sözlerine son verdi.