GECEK TERMAL OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından, Gecek Kaplıcası’nın işletmesi amacıyla kurulan Gecek Termal Anonim Şirketi’nin Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul’da Gecek Termal Anonim Şirketi’nde mevcut Yönetim Kurulu Başkanı  ve ATSO Meclis Üyesi Ali İhsan Çiloğlu, yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.

 

Gecek Termal Anonim Şirketi Olağan Genel Kurulu, Korel Termal Otel’de gerçekleştirildi. Genel Kurul’da mevcut Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Meclis Üyesi Ali İhsan Çiloğlu, yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Meclis Üyesi Ali İhsan Çiloğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Anlıak ve ATSO Meclis Üyesi Ali İhsan Çavaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Şapcı, ATSO Meclis Üyeleri Ali Günçar ve Mehmet Kurşun.

EN İYİ HİZMETİ SUNUYORUZ

Gecek Termal A.Ş.’nin Olağan Genel Kurulu’ndan sonra açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Meclis Üyesi Ali İhsan Çiloğlu, “Gecek Termal olarak halkımızın hizmetindeyiz. Tüm vatandaşlarımızı buldukları ilk fırsatta Gecek Termal’i ziyaret etmeye, villalarımızda kalmaya davet ediyoruz. Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’nun katkılarıyla yeşil bir örtüye bürünen Gecek Termalimiz’de en iyi hizmeti sunduk, bundan sonra da sunmaya devam edeceğiz” dedi.