Gecek Havzası'ndaki termal zenginliğin verimli kullanılması amacıyla Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kurulan Gecek Termal A.Ş.'nin Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci,  ATSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Serteser, Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Meclis Üyesi Ali İhsan Çiloğlu, Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Anlıak ve Gecek Termal A.Ş. İşletme Müdürü Habib Öztoprak katıldı.

Yönetim Kurulu toplantısında kısa bir konuşma yapan Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Çiloğlu, "Pandemi şartları dolayısıyla alınan kapanma tedbirleri kapsamında havuzlarımız kapalıydı. 1 Temmuz itibariyle havuzlarımız yeniden açılacak. Tüm halkımızı havuzlarımızdan istifade etmeye davet ediyoruz. 250 dönümlük mesire alanı ile yurtiçinden ve yurtdışından misafirlerimize açık olan Gecek Termal, ailecek kalınabilecek tesistir" dedi.

ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci ile ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ise Gecek Termal A.Ş.'ye büyük emek veren Ali İhsan Çiloğlu'na teşekkür etti. Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.