Termal turizmin başkenti Afyonkarahisar'da, Gazlıgöl'de hizmet veren Mavi Ege Termal Apart Otel'in sömestre rezervasyonları devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

18 Mart'ta Kaymakamımız Kemal Duru, Şehitlerimiz ve Gazilerimizi Onurlandıran İftar Programına Katıldı18 Mart'ta Kaymakamımız Kemal Duru, Şehitlerimiz ve Gazilerimizi Onurlandıran İftar Programına Katıldı

Termal turizmin başkenti Afyonkarahisar'da, Gazlıgöl'de hizmet veren Mavi Ege Termal Apart Otel'in sömestre rezervasyonları devam ediyor.

Afyon Gazlıgöl termalleri arasında kalitesiyle ve müşteri memnuniyeti ile ön plana çıkan Gazlıgöl Mavi Ege Termal Apart Otel'den verilen bilgilere göre, sömestre tatili için rezervasyonlar telefon üzerinden de alınabiliyor. Termal turizmin başkentinde, Gazlıgöl termal turizm bölgesinde yer alan, yüzde 100 kaplıca suyu havuzlarıya aile apart otel olrak hizmet veren Gazlıgöl Mavi Ege Termal Apart Otel'e ulaşmak için internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Gazlıgöl termal otelleri arasında önemli bir yere sahip olan ve yıllardır hizmt veren Gazlıgöl Mavi Ege Termal Apart Otel'de 1+1 standart odalarda bir aile rahatlıkla konaklayabilir. Otelde, ayrıca tam donanımlı bir mutfak bulunuyor.

Otel odalarında Yüzde 100 Gazlıgöl kaplıca suyu 24 saat hizmet veriyor. Otel odalarında termal kaplıca havuzu 5 metre kare ve 3 tonluk kaplıca suyu kapasiteli. Detay fotoğraflar için otelin internet sayfası ziyaret edilebilir.

Gazlıgöl Mavi Ege Termal Apart Otel hakkında detaylı bilgi ve sömestre rezervasyon için lütfen burayı tıklayınız.

Sömestre tatilinde otelimizde yer kalmama riskine karşı acele etmenizi rica ederiz. İyi tatiller...