GAZİNİN EVİNE ZİYARETÇİ AKINI
BİNGÖL’DE 10 ASKERİN ŞEHİT OLDUĞU SALDIRIDA YARALANAN ER CİHAN İLHAN, AFYONKARAHİSAR’IN SANDIKLI İLÇESİNDEKİ BABA EVİNDE ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Bingöl’de izinden dönen askeri konvoya yapılan saldırıda yaralanan er Cihan İlhan’ı Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesindeki baba evi ziyaretçi akınına uğradı.
Kendisini ziyarete gelen Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Kemal Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Berber’e olayı anlatan Cihan İlhan, tim koruması olduğunu ve çelik yeleğinin hayatını kurtardığını söyledi.
Kaymakam Ali Candan ise gaziye geçmiş olsun dileklerini ileterek sağlık sorunlarıyla ilgileneceğini söyledi.
Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol da Türkiye Gaziler Şehitler Derneği Sandıklı Temsilcisi Yusuf Akın ile birlikte Cihan İlhan’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Elibol, “Bu vatan için teröristlerle çatışıp canını feda eden şehitler ve yaralanan gaziler bizim başımızın tacıdır. Biz de onlar için yapabileceğimizin en iyisini yapabilmek için varız. Cihan bizim evladımız. Allah onu ailesine bağışlamış” dedi.
Cihan İlhan’ın annesi Nazike İlhan ise oğlunun yaralandığını diğer iki oğlunun kendisinden gizlediğini belirterek, “Ben 6 gün sonra Cihan eve gelince yaralandığını öğrendim” diyerek gözyaşlarına boğuldu. ALİ BAYAR (İHA)