Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg.Osman Alp, beraberinde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve Sinanpaşa İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm. İzzet Güneş ile birlikte GATA'da halen tedavisi devam eden P.Uzm.Çvş. Abdullah Aksoy'un baba ocağına mütevazi bir ziyaret gerçekleştirdi.

Her fırsatta Şehit aileleri ve Gazilerimizi evlerinde ziyaret eden İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg.Osman Alp, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı organizasyonunda hafta sonunda Pençe Kilit Operasyonunda yaralanan ve tedavisi Ankara'da devam eden Sinanpaşa İlçesi, Ahmetpaşa kasabası nüfusuna kayıtlı olan P.Uzm.Çvş. Abdullah Aksoy'un ailesini ziyaret ederek gönüllerini aldı.

Gazi P.Uzm.Çvş. Abdullah Aksoy'un Babası Metin Aksoy ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Tuğg.Osman Alp, aile ile bir süre sohbet etti.

Yaralı askerimizin tedavisinin halen devam ettiğini belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, " Pençe Kilit Operasyonları sürerken 07.07.2022 Perşembe günü bölücü terör örgütü mensubu teröristler ile mücadele esnasında kuzey ırak kırsalında mağra arama, tarama faaliyeti esnasında terörist'in el bombası atması sonucu yaralan ve tedavisi halen GATA'da devam eden, Sinanpaşa İlçemiz, Ahmetpaşa Kasabası Nüfusuna Kayıtlı Olan P.Uzm.Çvş. Abdullah Aksoy'un Ailesini Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg.Osman Alp Komutanımız ve Sinanpaşa İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm. İzzet Güneş Komutanımız ile ziyaret ettik. Gazimizin Babası Metin AKSOY ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik"dedi.

Kumartaşlı, tüm Şehit ailelerine Gazi ve yakınlarına gösterdiği ilgi alaka ve ziyaretlerinden dolayı Tuğg.Osman Alp'e tüm Şehit aileleri ve Gaziler adına teşekkür ettiğini söyledi.