AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Atatürk'ün ölümünün 81'inci ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Atatürk'ün ölümünün 81'inci ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Yurdunuseven mesajında, “İleri görüşlülüğü ile dünya gerçeklerini iyi bilen Gazi Mustafa Kemal, diplomaside de dünyanın saygısını kazanmış nadide bir kişiliktir” dedi.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti Afyonkarahisar milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Ulu Önder Atatürk'ün en büyük mirası olan Cumhuriyet'in, 96 yıl boyunca yaşanan tüm badirelere rağmen dimdik ayakta durduğunu ifade etti.

 

Cumhuriyet’in aydınlık bir geleceğe doğru yoluna özgüvenle ilerlediğini kaydeden Yurdunuseven, Atatürk'ün açtığı yolda yürümeye devam edeceklerini söyledi. Yurdunuseven, 'Büyük Türkiye' idealleri için azimle çalışmasını sürdüreceğini bildirdi.

 

Yurdunuseven mesajını “İleri görüşlülüğü ile dünya gerçeklerini iyi bilen Atatürk, diplomaside de dünyanın saygısını kazanmış nadide bir kişiliktir. Bu düşüncelerle, vefatının 81. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi tekrar şükranla ve rahmetle anıyorum" ifadeleri ile noktaladı.