Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün talimatları doğrultusunda Türkiye Büyük Millet Meclisine 1500 adet çiçek gönderildi.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün talimatları doğrultusunda Türkiye Büyük Millet Meclisine 1500 adet çiçek gönderildi.



Sandıklı Belediyesi bünyesinde hizmet veren SANJET A.Ş’ye ait seramızda tamamen kendi imkânlarıyla üretilen çiçeklerin paketlenerek Gazi Meclisimize gönderildi.



Milletvekilleri, Bakanlar ve Meclis çalışanlarına gönderilen çiçekler için Başkan Mustafa Çöl’e teşekkür eden Milletvekiller ve Bakanlar, Sandıklı ilçesine selam ve sevgilerini gönderdiklerini ifade ettiler.



Başkan Mustafa Çöl serada konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bizler SANJET A.Ş olarak açmış olduğumuz seramızda binlerce çiçek üretiyoruz ve bu ürünleri kendi peyzaj çalışmalarımızda kullanıyoruz. Peyzaj üretimi dışında kalan zamanlarda farklı türlerde çiçek yetiştirmeye devam ediyoruz. Bugün de çiçeklerimizi çok kıymetli Milletvekillerimize ve Gazi Meclisimize gönderiyoruz.



Bilindiği gibi Afyonkarahisar 2020 Sevgi Yılı Projesi kapsamında sayın Bakanlarımızın himayelerinde, kıymetli Gazi Meclisimize sevginin bağdaştırıcı gücü olan çiçeklerimizi göndererek, Sandıklı’dan bir demet çiçek ile kutlamak istiyoruz.

Biliyorsunuz Sandıklı jeotermal seralarda farkını göstermiş durumda bu bağlamda Türkiye’de en fazla jeotermal seranın olduğu ilçe konumuzdayız. Her ürünün Sandıklı’da yetişebildiğinin kanıtı olan bu çiçeklerin yetiştirilmesinde ve hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”