İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, “Barış, huzur, güven ortamının güçlenmesinde önemli payı olan basındır” dedi.


10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar Basınında çalışanların her biri zor şartlar altında görev yapan birer emekçilerdir dedi.

Mısırlıoğlu açıklamasında, “ilimizde görev yapan gazeteciler Barış, huzur, güven ortamının güçlenmesinde önemli payı olan kişilerdir. Gerçeklerin öğrenilmesini ve bireyin haber alma özgürlüğünü sağlayan, toplumun bilinçlenmesine aracılık yapan düşünce ve ifade özgürlüğünü sağlayan kişilerdir. İlimizde zor şartlar altında görev yapan çalışan gazetecilerin gününü kutluyorum. Ama üzülerek belirtmeliyim ki, bir gazetecinin büyük bir titizlikle araştırıp hazırladığı haberler ne yazık ki dosya altı yaptırılarak halkın bilgilendirmesi engellenmektedir. Sansürsüz ve yandaş olmayan bir basın mesleğinin idame etmesi ve bünyesinde çalışanların daha özgür olması dileklerimle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum, ailelerine saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.