Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar İl Müdürü Selami Çalışkan, Kocatepe Gazetesi Sahibi ve Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, Kadınana Gazetesi Sahibi Cansel Kuzu ve Hisar Gazetesi Sahibi Hakan Dilek, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ı makamında ziyaret etti.

BİK Müdürü Selami Çalışkan Afyonkarahisar’da ve ilçelerindeki gazetelerin kaliteli, doğru ve tarafsız olarak en güzel haberleri okuyucularıyla buluşturduklarını, birlik ve beraberlik içerisinde basın işlerinin yürütüldüğünü söyledi. Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar İl Müdürü Selami Çalışkan, Basın İlan Kurumu tarafından yayımlanan kitapları Başkan Acar’a hediye etti.

Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt ise, “Bundan sonraki süreçte hem Afyonkarahisarımız için, hem mesleğimiz için hayırlı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. ‘Birlikte Rahmet, Ayrılıkta Azap Vardır’ Hadis-i Şerifinden yola çıkarak bu birlikteliği oluşturduk. Sizlerinde bizim çalışmalarımıza imkânlarınız dâhilinde destek vereceğinize inanıyoruz” diye konuştu.

Saffet Acar: Yerel Basın Çok Önemli

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, yerel basının bir il ve ilçe için çok önemli olduğunu, bölgenin sesi, kulağı olarak yapılması gereken işlerde basının itekleyici bir güç olduğunu söyledi. Dinar’daki basın mensuplarının ve gazetelerin son derece tarafsız ve objektif bir şekilde çalıştığını, ilçe menfaatine ve kamu yararına gazetelerin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından ise ziyaret programı karşılıklı sohbet ile devam etti.