Gözden kaçırmayın

Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..

 

Ticari faaliyetlerinizde ihtiyacınız olabilecek çok sayıda hizmeti Findeks üzerinden alabilirsiniz. Bu hizmetler arasında en önemli olanlardan biri de uyarı hizmetidir. Kredi notundaki değişimleri, bankalardaki toplam limit ve borç durumunuzu öğrenmek için banka şubelerini tek tek gezmeniz ve geniş bir zaman ayırmanız gerekmez. Uyarı hizmeti kapsamında bu bilgilere kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. 

Üstelik ulaştığınız bilgiler sadece bunlarla sınırlı değil. Sizin adınıza kredili ürün için başvuru yapılması, kredi açılışları ve benzeri tüm bilgiler de uyarı hizmeti ile tarafınıza iletiliyor. Bu bilgiler SMS ya da e posta yolu ile size bildiriliyor ve hangi yolla iletişim kurulacağına da siz karar verebiliyorsunuz. Bu hizmet kapsamında size iletilecek olan uyarıların kurallarını tamamen kendiniz belirleyebiliyorsunuz. 

Örneğin tüm bankalardaki kredili ürünlerin toplam borcunun belirli bir miktarı geçmesi durumunda uyarı alma talebinde bulunabilirsiniz. Kredi notunuzun belirli bir puanın altına düştüğünde ya da kredi kartı ödemesinde gecikme meydana geldiğinde uyarı almak isteyebilirsiniz. Tüm bu limitleri belirleyen de yine siz oluyorsunuz. 

Peki, uyarı hizmetinden faydalanmanız durumunda hangi bilgilere ulaşabiliyorsunuz? Bu sorunun yanıtını kısa bir liste ile aktarabiliriz. 

● Borç tutarındaki değişimler 

● Kredi notundaki değişimler 

● Bankalardaki toplam limit tutarları 

● Yeni bir kredili ürünün açılışı 

● Bankalara kredi başvurularının yapılması 

● Ödemelerde gecikme meydana gelmesi

Bu örnekleri çoğaltmak mümkün ve uyarı hizmetinden faydalanmak da gayet kolay! Findeks tarafından sunulan uyarı hizmetinden faydalanmak için ne yapmak gerekir? Bunun için Findeks paketlerinden herhangi birini almanız yeterli oluyor. Seçtiğiniz paket hangisi olursa olsun uyarı hizmetinden de ekstra bir ücret ödemeden faydalanabiliyorsunuz. Findeks paketleri zaten ihtiyaç duyulan çok önemi hizmetleri kapsıyor ve ticari faaliyetlerde hayatı kolaylaştıran önemli ayrıcalıklar da içeriyor. 

Bu paketleri incelemek ve aynı zamanda uyarı hizmetini daha yakından tanımak isterseniz hemen Findeks internet sitesini ziyaret edin. Tüm hizmetler hakkında oldukça detaylı bilgiye bu site üzerinden ulaşmak mümkün. Özellikle kredi notu ve risk raporu gibi büyük ilgi gören hizmetlere göz atmanızı öneririz. Aynı zamanda uyarı hizmetinin ne gibi avantajlar sağladığını da yine findeks.com üzerinden inceleyebilirsiniz!