AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, 17-25 Aralık FETÖ Kumpası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, 17-25 Aralık FETÖ Kumpası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“Örgüt Liderini Humeyni Gibi Getirip Devlet Başkanı Yapacaklardı”

Paralel örgütlenme ile siyaset, adliye, askeriye, emniyet başta olmak üzere bir çok kurum ve kuruluşun kritik noktalarına sızan hain terör örgütü FETÖ/PDY'nin gerçek yüzünü gösterdiği 17-25 Aralık’ın yıl dönümünde, Türkiye’nin nasıl bir darbe girişiminin eşiğinden döndüğünü açıklayan Milletvekili Özkaya, “Bugün 17 Aralık; FETÖ terör örgütünün rütbeli ve cübbeli casus teröristleri vasıtasıyla seçilmiş Hükümete darbe teşebbüsünde bulunduğu tarihin 7. yıldönümü. Yolsuzluk iddiasına bürünmüş haşhaşilerin kendilerine göre kalenin zayıf tarafına saldırdıkları gün. Eğer Hükümet kumpası görmeyip Bakanları Yüce Divan’a gönderseydi,25 Aralık’ta kalenin güçlü tarafına saldırıp “Dönemin Başbakanı” yazdıkları ve ilk sivil olarak benim okuduğum fezlekeyle Sn. Başbakan’a operasyon yapacaklardı. İçimizdeki saftirikler(!) de güya iyiniyetle(!) Yüce Divanda aklansınlar demişlerdi.” dedi.

Konunun amacının yolsuzluktan ziyade Türkiye’yi dizayn etmek amacıyla yargı eliyle yapılan bir darbe teşebbüsü olduğunun altını çizen Milletvekili Özkaya, “Başbakanı manevi baskı ile istifa etirip akabinde tutuklayacaklardı. Selam-Tevhit Örgütü adı altında da  parti-kamu-belediye-sivil toplumdan 3 yıldan fazla süredir dinledikleri ülkemizin önde gelen yaklaşık 3.000 kişisini tutuklayacaklardı. Akabinde örgüt Liderini Humeyni gibi getirip devlet başkanı yapacaklardı.Bu felaketi gören, içerdeki ve dışardaki muhaliflere ölümüne direnen kişi Sn.Cumhurbaşkanımızdır. Allah’a şükürler olsun ki Ocak/2014 tarihi itibariyle “bu bir terör örgütüdür ve bunlar hükümete darbe teşebbüsünde bulundular” diye suç duyurusunda bulundum. Yaşadığımız 7 yıllık süreç; Sn. Cumhurbaşkanımız’ın ne kadar haklı olduğunu, “haşhaşi,virüs, ur, ihanet çetesinin, inlerine gireceğiz” sözlerinin gerçeği ne kadar ayniyle açıkladığını göstermiştir. Allah, ülkemizi ve milletimizi FETÖ dahil tüm terör örgütlerinin şerrinden korusun” sözlerine açıklamasında yer verdi.