Bugün görülen dava sonunda 22 ay tutuklı kalan Ali Acar ile aynı dava kapsamında yargılanan Ahmet Genelioğlu, Ahmet Acar, Mehmet Taner ve Mehmet Çarkgil tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ali Acar'ın yargılanmasına 14 Mayıs'ta devam edilecek.

OTELİ İCRADAN SATILIK



OTEL 300 ODALI VE 5 YILDIZLI

300 odası bulunan 5 yıldızlı termal otel, 'Nil Luxury Thermal Otel Spa' olarak da anılıyor. 'Nil' isminin ise FETÖ elebaşı Fetullah Gülen tarafından konulduğu iddia edildi. Otelde buhar odasından sinema salonuna, TV odasından oyun salonuna, mescitten termal- jakuzili termal ve açık havuza, saunaya, çocuk alanlarına ve spor alanları ile otoparka kadar birçok seçenek bulunuyor.

2009 sonunda inşasına başlanan otelin bir bölümü 2012'de, diğer bir bölümü 2013'te devreye girerken, tamamı 2015'te açıldı. Otelin adını Fethullah Gülen'in verdiği iddialarını yalanlayan Ali Acar, 15 Temmuz darbe girişiminden 3 ay önce gözaltına alındı. Acar, anılan dönemde 60 milyon liralık borcu için iflas erteleme talebinde bulundu. Acar, yönetim kurulu kararıyla kapatılan Afyon Termal Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (ATTİD) başkanıydı.



Kaynak: Odatv.com