AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, 17-25 Aralık Fetö kumpası hakkında basın açıklamasında bulundu.

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, 17-25 Aralık Fetö kumpası hakkında basın açıklamasında bulundu.


İŞTE O AÇIKLAMA:


 
Yakın tarihimiz boyunca millet iradesinin tecelli ettiği, milletin huzura erdiği ve milli bir takım yükselişlerin olduğu dönemler darbelerle baltalanmış, millet için çalışan devlet adamlarımız şehit edilmiştir. Yine bu darbelerle sindirilmiş millet iradesi 18 yıl önce Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la yeniden ve çok daha güçlü tecelli etmiş ve günümüze kadar gelen her türlü saldırıya ve hainliğe Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde milletimiz göğsünü siper etmiştir. 17-25 Aralık Fetö Kumpası'nda da dünyanın en alçak ve hain terör örgütü fetö, Cumhurbaşkanımıza ve hatta ailesine dahi saldırabilecek kadar alçalarak ne kadar alçak bir terör örgütü olduğunu bütün dünyaya göstermiştir. Aziz Milletimiz bu süreçte hain terör örgütü Fetö'nün iç yüzünü en derinden görmüş ve 15 Temmuz Hain Darbe girişimi esnasında canı pahasına liderinede, iradesinede, vatanına da el sürdürmemiştir.

17-25 Aralık sürecinden sonra Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz, 15 Temmuz hain darbe girişimine kadar geçen süreçte fetöcü teröristlere nefes aldırmamış, bütün iç yüzünü milletin gözü önüne sermiştir. 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ile de Yüce Milletimiz darbeler dönemini bir daha adı anılmayacak şekilde kapatmıştır.
 
Devlet içine sızmış Fetöcü hainlerce desteklenen PKK, bugün artık devletimizin yürüttüğü başarılı operasyonlar neticesinde tükenmiş duruma gelmiştir. Yine 17 Aralık 2016 tarihinde terör örgütlerine karşı büyük bir önemi olan ve bir çok kahraman yetiştiren Kayseri 1.Komando Tugayı'nda görevli 14 askerimizin kahpece şehit edilişinin yıl dönümü. Yiğitlerimizi rahmetle anıyorum.

Ruhları şad olsun.