Fenerbahçe Afyon Basketbol Spor Okulu’nun (FABSO) Yaz Okulu tamamlandı. Yaz Spor Okulu’nda basketbol eğitimi alan yaklaşık 120 öğrenciye Afyon Lisesi Spor Salonu’nda sertifika töreni gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Afyon Basketbol Spor Okulu yaz dönemi boyunca yaklaşık 120 genç ve çocuğa basketbol eğitimi verdi. 2007-08, 2009-10, 2011-12 doğumlu yaş kategorisindeki öğrencilere verilen eğitimler tamamlanırken Afyon Lisesi Spor Salonu’nda sertifika töreni gerçekleştirildi.

BELGELERİ, YETKİLİLER TAKDİM ETTİ

Sertifika töreninde 120 çocuğa sertifikalarını Afyon Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ömer Altınay, Fenerbahçe ve Milli takım eski basketbolcularından Engin Ayengin, Tureks Tunç Maden Genel Müdürü İsmail Aydemir, Basketbol İl Temsilcisi Yardımcısı Ahmet Sarlık, Afyon Fenerbahçeliler Derneği Başkan Yardımcısı Ali Hancıoğlu, taktim etti.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER”

Törenin ardından açıklamalarda bulunan Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ömer Altınay çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Derneği olarak bu yıl Afyonkarahisar’da yaz döneminde Fenerbahçe Basketbol Okulu başlattık. Yetiştirdiğimiz ve basketbolu öğrettiğimiz, çeşitli yaş kategorilerindeki öğrencilerimize Yaz Okulu’nun kapanış törenini yaptık. Yaz ayının başından itibaren gerçekleştiren, emeği geçen başta Hakan Emre’ye ve antrenörlerimize, basketbola gönül veren, geleceğin basketbolcu adaylarını yetiştirmek için çocukları ile birlikte olan Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize ve burada yaz ayları boyunca ter akıtan basketbolun yıldız adayları olarak, basketbol öğrenen, basketbol oynayan ve bu branşa gönül veren bütün minik çocuklarımızı, bunun yanında yaş kategorilerinde yükselmiş olan diğer basketbol adaylarını cani gönülden tebrik ediyorum. Hepsine yine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gönül istiyor ki ilk önce Fenerbahçe Basketbol Okulu olarak yola çıkıldı. En başta bu çocuklarımızın, basketbola gönül veren miniklerimizin, Fenerbahçe formasıyla yıldız olmasını ve sonra da Ay Yıldızlı formayla milli takıma kadar yükselerek şampiyonluklar yaşamalarını ve bizlere hem şampiyonluk sevinçleri hem de başarılar yaşatmalarını istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

“OKULUMUZ DAHA İYİ NOKTALARA GELECEKTİR”

Fenerbahçe AfyonkarahisarBasketbol Spor Okulu Hakan Emre ise iyi bir ekip oluşturduklarını ifade ederek, “Fenerbahçe Afyonkarahisar Basketbol Okulu olarak yaz başında başlattığımız okulumuz tamamlandı. Sporcularımıza velilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten kendilerine minnettarız. İyi bir ekip oluşturduk. Bu ekibimizle Afyon’da basketbolun gelişimi adına rekabetçi bir yapı oluşturmayı hedefliyoruz. İnşallah başarılı oluruz. Başta iyi sporcu, iyi insan yetiştirme hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe Afyon Basketbol Spor Okulu’nun daha iyi noktalara geleceğine inanıyoruz” diye konuştu.



ODAK GAZETESİ