Küçük çocuğun metrelerce yükseğe savrulduğu anlar güvenlik kamerasında, Otomobilin çarptığı küçük çocuğun saçları ön camda kaldı, - Çocuğunu o halde gören aile böyle sinir krizleri geçirdi

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün ve 5 günlük hava durumuAfyon'da bugün ve 5 günlük hava durumu

 Küçük çocuğun metrelerce yükseğe savrulduğu anlar güvenlik kamerasında, Otomobilin çarptığı küçük çocuğun saçları ön camda kaldı, - Çocuğunu o halde gören aile böyle sinir krizleri geçirdi



Gökten Ceylan - Mevlüt Tınas
AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar’da otomobilin çarptığı 9 yaşındaki çocuğun kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Feci kazada otomobilin çarpma esnasında çocuğu metrelerce havaya savurup yere düştüğü anlar ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, Fatih mahallesi Taş Ocakları yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mevlütcan P., (21) idaresindeki 03 BL 398 plakalı otomobil yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan Eren Yel’e (9) çarptı. Çarpmanın etkisi ile metrelerce havaya yükselen çocuk olay yerinden yaklaşık 15 metre ileri savruldu. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri küçük çocuğu üniversite hastanesi kaldırdı. Yel’in burada yapılan tüm müdahalelere rağmen beyin ölümü gerçekleşti.

Aile sinir krizleri geçirdi
Olayı haber alan ve bölgeye gelen küçük çocuğun yakınları sinir krizleri geçirirken, aile üyelerini çevredekileri güçlükle sakinleştirebildi. Kazada çocuğun saçlarının bir kısmının otomobilin ön camında kalması ise çarpmanın şiddetini adeta gözler önüne serdi.

Küçük çocuğu metrelerce yükseğe böyle savruldu
Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alındı. Görüntülerde Yel’in yolun karşısına geçmeye çalıştığı esnada hızla gelen otomobilin çarpması ve küçük çocuğu metrelerce yükseğe savurması yer alıyor. Birkaç saniye içerisinde gerçekleşen feci olayda çocuğun yaklaşık 15 metre ileri savrulup düştüğü anlar ise kameranın açısına girmedi.
Olayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı.