Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın eşi Fatma Tutulmaz, Afyon Eğitim Vakfı Kadın Kolları üyeleri ile bir araya geldi.Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın eşi Fatma Tutulmaz, Afyon Eğitim Vakfı Kadın Kolları üyeleri ile bir araya gelerek eğitim hakkında görüş alışverişinde bulundu. Afyon Eğitim Vakfı’nın, gençlerin eğitim hayatına katkı sağlayan önemli bir Vakıf olduğunu belirten Tutulmaz, Kadın Kolları’nın üyelerinin de çalışkan ve titiz olduğuna dikkat çekti.Afyon Eğitim Vakfı Kadın Kolları Başkanı Serpil Özer de eğitime katkı duymaktan mutluluk duyduklarını ve bunu artırarak devam etmeye gayret gösterdiklerini dile getirdi.





Toplantıya katılan Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker de “Sayın Tutulmaz, toplantımıza teşrif ederek bizi onurlandırmıştır. Kadın Kollarımız, fedakâr bir şekilde çalışarak Vakıfımız’a katkı sağlamaktadır. Bu vesile ile Sayın Tutulmaz’a ve Kadın Kolları üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda AEV Kadın Kolları üyelerine teşekkür plaketleri, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın eşi Fatma Tutulmaz tarafından verildi.