ÇETİNKAYA ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada



 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. 



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayan Fatih Çetinkaya esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelerek istek ve taleplerini dinliyor. 

Esnaf ziyaretleri kapsamında Üstün Mühendislik Elektrik Elektronik firmasını ziyaret eden MHP Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, firma sahibi ve aynı zamanda MHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Elektrik Elektronik Mühendisi Yıldırım Pınar ile görüş alışverişinde bulundu. 



AFYONKARAHİSAR ÖRNEK BİR KENT OLACAK

MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya sosyal projeler ile aile ekonomisine katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirterek, "Projelerimizle Afyonkarahisar'a yeni bir vizyon katacağız. Biz Afyonkarahisar’ın sıkıntılarını çözmeye talibiz. Seçim vaatlerimiz arasında hayali, ayakları yere basmayan bir projemiz yok. Bizler Afyonkarahisarımızın güzelleştirilmesi ve modern hale getirilmesi için halkımızla birlikte el ele vererek çalışacağız. Kültürün, tarihin, turizmin, ekonominin kısacası Afyonkarahisar'ın her gün bir adım daha ileri gitmesi için el birliği ile ekip çalışmasında bulunacağız. Boş vaatlerle işimiz olmadı olmayacaktır. Afyonkarahisar'lı hemşerilerimin gerek ekonomik, gerek sosyal her alanda rahat bir yaşam sürecekleri bir kent oluşturmak için göreve talibiz." dedi.



GÖREV VERİLSEDE VERİLMESEDE ÇALIŞIRIZ

MHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Elektrik Elektronik Mühendisi Yıldırım Pınar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Partimizin seçimi kazanması için gece-gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Partimizin yetkili mercilerinin uygun görmesi halinde Afyonkarahisar'a Belediye Meclis Üyesi olarak hizmet etmekten onur duyacağım. Biz bu davanın neferiyiz görevi istemeyiz, görev verilirse canımızla koşarız. Görev verilmese de yine aynı kararlılıkla partimiz, başkanımız, ülkemiz ve Afyonkarahisar için canımızı dişimize katarak çalışırız. Ben ilhamını Türk- İslam Ülküsü’nün feyzinden almış ve buna inanmış bir ülkücüyüm. Bu kapsamda öncelikle Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'ye, MHP Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak'a, MHP İl Başkanımız Mehmet Kocacan'a, Merkez İlçe Başkanımız Fahri Kartal ile Belediye Başkan Adayımız Fatih Çetinkaya ve değerli Afyonkarahisar halkına teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.