Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Fatih Çetinkaya seçim kampanyasının başlangıcının ardından 3 günde 30’dan fazla ziyaret yaptı, bine yakın insanla görüştü

 

Çetinkaya’nın hızına yetişilmiyor

 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmaları kapsamında çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyor.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, seçim çalışmalarına sabah erken saatlerde başlayarak toplumun tüm kesimleri ile bir araya geliyor.

TALEPLERİ DİNLEDİ, PROJELERİNİ ANLATTI



Sabahları esnaf ziyaretlerinde bulanarak esnafla birlikte kahvaltı eden istek ve talepleri dinleyen MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya daha sonra Sivil Toplum Kuruluşları Meslek Odalarını ziyaret ederek toplumun tüm kesimlerine projelerini anlatıyor. 2. Küçük Sanayi Sitesi esnafı, Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Derneği, Mihrioğlu Konağı, İsmail Köyü Mahallesi, AFSU Minibüs Durak Başkanları, ev ve işyerleri ile Fabrika ve işletmelerdeki işçilere ziyaretlerde bulunan Çetinkaya 3 gün içerisinde yüzlerce vatandaşla bir araya geldi.

PROJELERİMİZİ VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE ÜRETİYORUZ

Ziyaretlerinde öncelikle vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen ve sorunlara çözüm önerilerini yine vatandaşla birlikte üreten Çetinkaya, "Her zaman söylüyoruz, amacımız laf değil, iş üretmek. Artık siyasetçi konuşup vatandaşımız dinlemeyecek ben buna karşıyım. Vatandaş konuşacak siyasetçi çözüm üretecek. Bu güne kadar laf üreten siyasetçiler gördük artık sistem bizimle değişiyor laf değil iş üretilecek. Ben değil, biz olarak bir araya geliyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımız sorunlarını aktarıyorlar. Biz sorunları dinliyor ve not alıyoruz. Ancak bu sorunları dinlemek not almak yeterli değil. Sorunların çözümünü ön getiren projeleri vatandaşlarımıza aktarıp projelerimize de yine vatandaşlarımızla istişare ederek yön veriyoruz." dedi.



VİZYONUMUZU ORTAYA KOYACAĞIZ

Gittiği her bölgede esnafın ve vatandaşların samimi ve sıcak ilgisiyle karşılaşan Çetinkaya, "Vatandaşlarımızın partimize ve şahsımıza gösterdiği teveccüh, sıcaklık, samimiyet ve kararlılığa layık olmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Projelerimizle çalışmalarımızla vizyonumuzu ortaya koyacağız. Şehrimizle ilgili korkularımız ve kaygılarımız var. Çocuklarımız var, geleceklerini imar etmek zorundayız. Bunun için çok çalışmamız lazım." ifadelerini kullandı.

BEN DEĞİL, BİZ…

Akşamları ise ev ziyaretlerinde bulunan Çetinkaya gittiği her evde vatandaşların "Allah’ın izni ile arkandayız. Hiç merak etme gözün arkada da kalmasın işi ehline vereceğiz." demeleri üzerine "Hemşehrilerimizin oylarınıza talibiz, hemşehrilerimizin emaneti bizim emanetimiz. Hizmet yarışında Afyonkarahisar halkına en iyi hizmeti nasıl yaparız? Eksiğimiz var mı? Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızı dinlediğimiz gibi kendimizi de anlatarak en iyi hizmeti nasıl yaparız? Bunun yolunu arayarak varsa eksikliklerimizi gideriyoruz." şeklinde konuştu.