ÇETİNKAYA, “İŞİ EHLİNE VERİN”

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..



Belediye başkanlığında işin ehli olduklarını söyleyen MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisarlılara seslenerek ‘İşi ehline verin’ dedi. Çetinkaya, “ İnancımız gereği işi bilene liyakat sahibine verilmesidir” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısına İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Ülkü Ocakları Başkanları Abdurrahman Timur Bayram, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, il ve ilçe yönetimi belediye başkan ve başkan adayları ile çok sayıda partili katıldı.

“FATİH ÇETİNKAYA İLE ZAFER BİZİM OLACAK”

Toplantı da konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, 31 Mart akşamı merkezde Fatih Çetinkaya’yı belediye başkanı seçeceklerini söyledi. 31 Mart akşamı başta Afyonkarahisar Belediyesi olmak üzere tüm belediyelerde 3 hilalli sancağı dikeceklerini belirten Kartal, “Bundan yaklaşık 2 yıl önce yine bu salonda merkez ilçe kongremizi yaparken bizleri hor görüp son kongrelerini yapıyorlar diye utanmadan bize dil uzatanlara şunu hatırlatmak isterim. Bu dava İbrahim’in baltasından putları yıkan vuruşun davasıdır. Bu dava, Musa’nın asasından firavuna diz çöktüren mücadelenin davasıdır. Ve bu dava Mekkeli bir yetimin kainata yön veren haykırışın davasıdır. Ülkücü hareketi yok etmek isteyenlere, üzerimize kinlerini kusanlara, ülkücülüğü hakir görenlere buradan sesleniyorum. Ne yaparsanız yapın, kiminle iş birliğine girerseniz girin, Milliyetçi Hareket’i yok etme hayalinizi yerle bir edecek planlarınızı başınıza geçireceğiz” dedi.

 

“EN GENÇ VE TECRÜBELİ ADAY FATİH ÇETİNKAYA’DIR”

2014 yılında kıl payı kaçırılan Afyonkarahisar Belediye başkanlığını 31 Mart akşamı Fatih Çetinkaya ile taçlandıracaklarını söyleyen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, 3 aday içerisinde en tecrübeli ve en genci olan Fatih Çetinkaya olduğunu söyleyerek Afyonkarahisarlılardan oy istedi. Kocacan, “2014 yılında kıl payı kaçırdığımız Afyonkarahisar belediye başkanlığını 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde yine aynı adayımız Fatih Çetinkaya ile bu sefer kazanacağız. Başta merkez belediye başkanlığı olmak üzere diğer tüm beldelerde belediye başkanlığına talibiz. Adayımız Fatih Çetinkaya şuanda gece gündüz demeden tüm Afyonlunun elini sıkmaya, gönlüne girmeye, kapısını çalmaya ve kapı kapı dolaşmaya devam ediyor. Bizde Fatih Çetinkaya kardeşimizin yanında olmaya söz verdik, ant içtik. Ancak Afyonlu şimdi bir dönüm noktasındadır. Afyonda 3 aday vardır. En genci, heyecanlısı, tecrübelisi ve en fazla projesi olan MHP’nin adayı Fatih Çetinkaya’dır. Buradan da ilan ediyorum. Aksini ispat etmek isteyen varsa adayımızla televizyonda karşı karşıya gelsinler. Ben adayıma sonuna kadar güveniyor ve destek veriyorum” diye konuştu.

 

“İŞİ EHLİNE VERİN”

Belediye başkanlığında işin ehli olduklarını söyleyen MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisarlılara seslenerek ‘İşi ehline verin’ dedi. Çetinkaya, “Bundan 5 yıl önce söylediğimiz projelerin isimlerini değiştirerek diğer adayların söylediğini görmek bizi son derece mutlu ediyor. Biz 5 yıl önce belediyeyi alamamış olsakta görüyoruzki belediye ye talip olan diğer adaylar bizim vizyon ve hedeflerimizden farklı bugüne kadar hiçbir proje ortaya çıkarmadılar. Biz bu şehre sevdalıyız. Ve buradan tüm Afyonkarahisar kamuoyuna ilan ediyorum. Afyonkarahisar’ın kaybedilecek bir 5 yılı yoktur. Bugüne kadar yaşadığımız 5 yıl önümüzdeki 5 yıl da telefi edilebilir” diye konuştu.

 

“SEÇİM RÜŞVETİ DAĞITMAK ETİK DEĞİL”

Afyonkarahisar’ın diğer komşu illere göre geri kaldığını söyleyen Çetinkaya, şimdiden alışveriş çeklerinin dağıtıldığını iddia etti. Basın mensuplarına ve salondakilere cep telefonundan seçime 2 ay kala vatandaşlara dağıtılan alış veriş çeklerini gösteren Çetinkaya, “Daha seçime 2 ay kala 75 TL’lik alış veriş market çekleri dağılmaya başladı. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Şimdiden iyi günlerde yesinler diyoruz. Geçen seçimde de biz bunu yaşadık. Bu şehirde mutlu bir azınlığın bizimle olan mücadelesinden ibarettir. Muhtarlıklar aracılığıyla maalesef bu çekler dağıtılmaya başlandı.  Ne yaparlarsa yapsınlar. 31 Mart akşamı kazan Afyonkarahisar olacaktır, kazanan MHP olacaktır” dedi.