Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya’nın Fatih-Eşrefpaşa bölgesindeki seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya’nın Fatih-Eşrefpaşa bölgesindeki seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.

 

 

Seçim bürosu açılış töreninde konuşan MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “Biz hiçbir zaman kavganın tarafı olmadık” diyen Çetinkaya, “MHP’liler hiçbir yarıştan ve kavgadan kaçmaz. Ama biz başkalarının belirlediği sahalarda kavga yapmayız. Biz eğer vatan ve bu millet mesele ise kavga ederiz. Kavga da bizim belirlediğimiz mecra da olur. Eski ve yeniyi konuşacak isek bu memlekette üç tane Belediye Başkan adayı varsa ben bunların en yenisiyim. Sözün sahibine üç aday içerisinde en eski olduğunu hatırlattım. 17 yıl önce iktidar partisinin milletvekili olduğunu da hatırlattım. Milletvekilliği döneminde çaktığı çivileri bizlere hatırlatmasını istedim. Kötü mü yanlış mı dedim? Arkasından sanki bir kavga varmış gibi sanki bir saygısızlık varmış gibi bazı tarafları itidale sakin olmaya çağırıyorlar. Hak bildiğimizi konuşuruz.” dedi.

BİZ MÜMKÜN OLMAYADAN BAHSETMEYİZ

Çetinkaya konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Eğer küçülürsek yatırım, istihdam gelmez. Eğer küçülürsek hayatımızın kalitesi eğitim kalitemiz düşer. Eğer küçülürsek sağlık kalitemiz zaten düşük iyice düşer. İş ve ekmek açısından toplumsal huzuru sağlayamazsınız. Onların istediği olur. Onlar kim biliyor musunuz? Parası ile memleketi yöneten bizleri köle sıfatı ile gören idareden bahsediyorum. O zaman bu toplumun gerçek sahipleri, bu memleketin gerçek sahipleri, geleceğimiz için çocuklarımız için, istikbalimiz için Afyonkarahisar’da bir devrim yapma zamanı gelmedi mi?  Artık yeter demeyecek misiniz? Bu millete istikbal çizmek istiyoruz. Bu milletin nüfusunu büyütmek istiyoruz. Hayat kalitemizi artırmak istiyoruz. Tüm bunları yapmak için biz projeler yapıyoruz. Ama başkaları gibi alayınıza da vereceğim demiyoruz. Çünkü biz yalan söyleyemeyiz. Biz mümkün olmayacaktan bahsedemeyiz.”