Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koronavirüs salgını dolayısıyla evlerinden çıkamayan çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel sürprizler hazırladı.
 

 Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatıyla kutlamaları, çocukların evine götüren Afyonkarahisar Belediyesi şehrin dört bir tarafında oluşturduğu klasik araç konvoylarıyla büyük ilgi gördü.23 Nisan'a özel şarkıların çalındığı kutlamalarda balkonlarda ve camlarda bekleyen maskotların yanı sıra zeybek ekiplerinin gösterileri ilgiyle izlendi.

 7'den 70'e genci yaşlısı seslendirilen şarkılara balkonlardan eşlik eden çocuklar için balkonlardan sarkıtılan sepetlerin içine hediyeler bırakıldı.  Bayraklar ve balonlarla süslenen araçlara büyük ilgi gösteren hemşehrilerimiz 23 Nisan'ın coşkusunu birlikte yaşadı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, uzun süren planlamanın bir sonunda Afyonkarahisar Klasik Otomobil tutkunlarının da destekleriyle yapılan organizasyonun büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak iki ayrı ekiple çıkılan kutlamalarda tüm mahallelere ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Zeybek ; kutlamalarda yaklaşık 6 bin çocuğa Türk Bayrağı, boya kalemleri, boyama kitapları çikolatalar, gofretler ve birçok sürpriz hediye dağıldığını söyledi.