Her ay düzenli olarak yapılan Halk Günü toplantılarının Eylül ayı toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.

 

Kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıya bu hafta İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’da katıldı. Yalçın eğitim alanında iletilen sıkıntı ve talepleri dinledi.

 

Toplantı öncesi konuşan Vali Mustafa Tutulmaz: “Devletimiz milletimiz için vardır. Bu noktada vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek,  ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi için adaletli şekilde davranmak bizim görevimizdir. Vatandaşlarımızı dinliyor, sorunları tespit ederek imkânlar ölçüsünde çözümü için gayret gösteriyoruz. Her ay düzenli olarak yaptığımız toplantıları vatandaşlarımızın da takip etmesini ve katılmalarını bekliyoruz” dedi.

 

Vatandaşların eğitim, sağlık, ulaşım, iş gibi çeşitli konularda yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiği ve yoğun katılımın olduğu toplantıda vatandaşların çeşitli konulardaki istek, şikâyet ve önerilerini dinleyen Vali Mustafa Tutulmaz, sorunlara ve taleplere çözüm üretti.