AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, “2021 Afyonkarahisar Aile Yılı” projesi tanıtım toplantısında konuştu.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, “2021 Afyonkarahisar Aile Yılı” projesi tanıtım toplantısında konuştu.

Yurdunuseven "Televizyon programlarında dizi benzeri adı altında maalesef evlilik dışı ilişkiler sanki güzelmiş, böyle şeyler yapılabilirmiş gibi gösterilmeye çalışılıyor" dedi.

Milletvekili Yurdunuseven, konuşmasında "2021 Afyonkarahisar Aile Yılı” projesinin gerçek anlamda Afyonkarahisar’ın 2. güzel projesi olduğunu" söyledi.

“2020 yılında sevgi ile başladık, 2021 yılında da inşallah aile ile devam ediyoruz." diyen Yurdunuseven, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Yurdunuseven sözlerini şöyle sürdürdü:

"Aile toplumun temelidir. Mutlaka evlilik yapılmalı. Zürriyet yani alt soyumuzun selameti için evlilik birliğinin çok büyük önemi var. Televizyon programlarında dizi adı altında maalesef evlilik dışı ilişkiler sanki güzelmiş, böyle şeyler yapılabilirmiş gibi gösterilmeye çalışılıyor Ama toplumun temeline dinamit yerleştirme işte burada bu şekilde başlamaktadır. Gelişen teknoloji, televizyon eğitim için kullanıldığında güzeldir. Zürriyetimizin temeli, alt soyumuzun temeli evlilikle başlıyor dedik. Çocuk sahibi olduktan sonra çocuğun ilk eğitimi ailede başlıyor. Çocuk ailede sevgiyi, saygıyı, hakkaniyeti, paylaşmayı öğrenir."