Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Denizli’den vatandaşlarımıza seslendi.

 

Gültekin Uysal, DP Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aykut Yıldırım, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay ile Yenicekent, Buldan Sanayisi ve Buldan Çarşısını gezdi.

 



 

Programın devamında Uysal, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla Alanyazı Meydanı’nda düzenlenen Halil İbrahim Sofrası yemeğinde vatandaşlara seslendiği konuşmasında şunları söyledi:

 

“Yalanlar üzerinden siyaset yürütülüyor”

 

“Ben Afyonkarahisarlıyım, sizlerin hemşerisiyim. Bu mübarek sofrada bulunmaktan onur duyuyorum. Bu güzel mübarek günde Çanakkale’de çok sayıda şehit vermiş olan Buldan’da sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Başta Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını aziz şehit ve gazilerimizi saygıyla yad ediyorum.

 



 

Bu büyük ülkeyi yeniden atalarımızın yaptığı gibi “tüketmeden üreten” bir ülke haline getirmemiz gerekmektedir. İçinde bulunduğumuz iklimde iktidar sahipleri ülke meseleleri konuşulmasın istiyorlar. Türk siyasetini hakaret üzerine, vatandaşını da korkularla sindirerek idare etmek isteyenlere dur diyeceğiz.

 

“evet mührünü Kırat’ın böğrüne basmanızı istiyoruz

 

Bu ülkeyi asla böldürtmeyeceğiz. Beka sorunumuz asla yoktur. Yalanlar üzerinden siyaset yürütülüyor. Ekonomiye narkoz verilmektedir. Saraylarda sizler zevk sefa sürerken sanayi bölgelerinde esnafın sanayicinin çektiği sıkıntılara kulak tıkadınız. Merhum Süleyman Demirel’in dediği gibi bereketli topraklarının fakir çocukları değil zengin evlatları olmak istiyoruz. Refah içinde yaşamak istiyoruz.

 



 

18 Mart’ın kılavuzluğunda büyük milletin yeniden şahlanmasını istiyoruz. Bunun için sizlere 31 Mart yerel seçimlerinde evet mührünü Kırat’ın böğrüne böğrüne basmanızı istiyorum.”

 

“Buldan hoşgörünün memleketidir”

 

Buldan Belediye Başkanımız ve adayımız Mustafa Gülbay ise konuşmasında şunları dile getirdi:

 

“Buldan hoşgörünün memleketidir. Hoşgör güzel görmektir. Cesaretle tüm meseleleri ortadan kaldırmak demektir. Biz dayanışma kültürüyle ekonomik krizi aşmak istiyoruz. Krizin etkilerinin Buldanlıların yaşamamasını istiyoruz.

 

Önümüzdeki dönemde kuracağımız fabrikalarla işsizliği ortadan kaldıracak, oluşturacağımız meralarla hayvancılığın önünü açacağız. Önümüzdeki günlerde Yenicekent’te kuracağımız çamaşır fabrikasıyla vatandaşlarımıza iş, aş vereceğiz. Geri dönüşüm fabrikası, gübre fabrikası açacağız. Kooperatifçiliği geliştireceğiz. Bu memleket elbirliğiyle kooperatiflerle kalkınacaktır. Sulama kooperatifi kurduk. Bu memleketin tamamının sulu tarım yapmasını istiyoruz. Yanlışlar olmasın diyoruz. Çiftçimizin de üreticimizin de el birliği ile önümüze çekilen taşları gediğine koymak istiyorum.

 

Vatandaşlarımız bilinçsiz politikalarla borçlandırıldı. Ben bankacıyım ama daha çok denetçiyim. Yanlışlar olmasın istiyorum. Allah’ın izniyle sizlerin desteği ile her işin üstesinden geleceğiz.”

 

Programın sonunda Buldan Belediye Başkanımız Mustafa Gülbay, Genel Başkanımız Gültekin Uysal’a Halil İbrahim Sofrası simgesi olan sofra bezi, Türk Bayrağı, Kuran-ı Kerim meali ve Buldan’da yetiştirilen kekik hediye etti.