Evciler ilçesinde Millet İttifakı Seçim Bürosu açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Evciler’de Millet İttifakı Seçim Bürosu açılışına, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, İYİ PARTİ Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Evciler Belediye Başkanı Saim Özer, İYİ Parti Dinar İlçe Başkanı Raif Öztürk, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Açılışta kalabalığa seslenen Evciler Belediye Başkanı Saim Özer, İyi veya kötü beş yılı geride bıraktık var gücümüzle Evciler’e değer katmaya çalıştık. Kısıtlı imkanlarla da olsa iyi şeyler yapmaya çalıştık. Ekibimizle çok güzel projeler hazırladık. Bu projeler her ne kadar engellense de alt yapısı tamamen hazır ihalesi yapılmış borçlarının protokolü imzalanmış projelerdir. Er yada geç mutlaka hayata geçecektir. Bu güne kadar bana destek veren yanımda olan meclis üyelerine ve partili arkadaşlarımıza ve siz büyüklerime canı gönülden teşekkür ederim. Evciler’e yeniden Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını dikmeye Millet İttifakı ile birlikte karar verdik ve bu yolda sonuna kadar mücadele edeceğimize hepinize söz veriyorum.



Bizim Sevdamız Ne Makam, Ne Koltuk Sevdası

Bizim Sevdamız Memleket Sevdası, Evciler Sevdasıdır.

Biz Memleket İsteriz, Memleket için varız, Biz Evciler için Varız.” dedi daha sonra konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, “ Bu gün burada çok önemli bir beraberliğin yukarıda genel başkanımız sayın Kemal Kılıçtaroğlu ve Sayın genel başkan Meral Akşener hanım efendinin temelini atmış olduğu Afyonkarihisar’da bizlerinde olgunlukla yürüttüğümüz Millet İttifakının semeresini görmek inşallah Mart’ın sonunda hepimize nasip olacak, Mart’ın sonu Bahar Olacak. Dedi. Bir sonra ki konuşan ise İYİ Parti Afyonkarihisar İl başkanı Mehmet İnkaya, “ Adına Millet ittifakı dediğimiz bir bey efendi ittifak ile yürümekten şeref duyuyoruz. Millet İttifakı milletin ittifakı, herkesin bildiği gibi yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Yolumuz ilim, yolumuz dostluk, yolumuz sevgi, vatan söz konusu dedik ve birlikte millet ittifakında yürüyoruz ve yürüyeceğiz de buna inanın. Evciler Belediye Başkanı sayın Saim beyi iyi tanırım bey efendi bir insan partisi falanda çok önemli değil, şimdiye kadar da denenmiş ona başarılar diler herkesi saygı ve sevgiyle selamlarım.” Dedi son konuşmacı ise CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, “ Bizim amacımız vatan diyoruz. Hani hep söylediğimiz bir söz vardır. Söz konusu vatansa gerisi teferruat işte bunun en güzel vücut bulmuş hali Millet İttifakıdır. Biz bu ittifakı önce Türkiye, önce Cumhuriyet , Önce Atatürk diyenler ile yaptık. Kaygılarımız ortak, sıkıntılarımız ortak ve geleceğe dair olan umutlarda ortak dolayısıyla tüm Türkiye genelinde biz inanıyoruz ki Atatürk’ü seven Cumhuriyeti seven bu toprakların bölünmesini istemeyen, bu topraklarda birlik beraberlik içinde kardeşçe, barış içinde yaşamak isteyenler 31 Mart’ta Türkiye’nin her yerinde sandıklar da çiçekler açtıracak biz buna inanıyoruz ve Mart’ın son bahar diyoruz. Dedi. Konuşmaların ardından halk ve protokol beraberce Millet İttifakı Evciler seçim bürosunun açılış kurdelesini kestiler ve çekilen toplu fotoğrafların ardından program sona erdi.

Kaynak Dinar Gündem Haber