Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yeni Başkanı Cengiz Üstün ile yönetim kurulu üyelerine tebrik ziyaretinde bulundular.

AGC Başkanı Sezer Küçükkurt ile AGC Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Elçi, M. Emin Birliktir, Hakan Dilek ve Faruk Kılınç’tan oluşan heyet ESOB’a ziyarette bulundu. ESOB Başkanlığ görevine geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile seçilen Cengiz Üstün ile Sinanpaşa Esnaf Odası Başkanı, ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Gündoğdu ve Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı ve ESOB Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Yılmazaslan’ın ev sahipliği yaptığı ziyarette Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Afyonkarahisar basın camiası ile ESOB arasında uzun süredir devam eden kopukluğun yeni dönemde giderileceğine inandıklarını belirten Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, “Geçmişten beri yakından tanıdığımız Cengiz Üstün Başkanımızın döneminde hepimizin bildiği eksiklikler ve yanlışlıkların giderileceğinden eminiz. Yeni dönemde hep birlikte sıkıntıların giderilmesi için çaba göstereceğiz. Afyonkarahisar kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve kamuoyunun gündeminin oluşturulmasında Cengiz başkanımızın öncülüğünde ESOB ve Gazeteciler Cemiyeti işbirliğini artırarak sürdürecektir” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti’nin nazik ziyareti nedeniyle teşekkürlerini ileten ESOB Başkanı Cengiz Üstün ise “Olmazsa olmazımız, dördüncü güç dediğimiz basının gücünü ve etkisini idrak etmekle birlikte Afyonkarahisar için hep birlikte 37 odamız 23 bin esnafımızla birlikte Afyon için çalışmak üzere Sezer Küçükkurt beyefendinin de nezdinde tüm basın camiasıyla da birlikte çalışacağımıza inancı sonsuzdur. Bugünkü ziyaretlerinde de bir takım sıkıntıları az da olsa belirttiler, biz bunların farkındayız. Afyon için esnafımız için el ele verip bu birlikteliği sağlayacağımızı ben düşünüyorum. İnşallah önümüzde ki günlerde de bu birlikteliğin devam ederek bunun yansımalarını da Afyon kamuoyu görecektir” dedi.

Aynı zamanda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’in Başkanı olan AGC Yönetim Kurulu üyesi M. Emin Birliktir ise şunları söyledi:

“Cengiz Başkanımla uzun yıllar esnaf ve sanatkarlarla beraber çalıştık. Dolayısıyla onun seçimi kazanması, Odalar Birliği başkanı olmasından dolayı tebrik ediyorum. Yapılması gereken bazı şeyler var. Esnaf teşkilatları şöyle olmalı böyle olmalı diye yıllardır tartışılıyordu konuşuluyordu. Önceki yönetime, Kadir Başkan’a da hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bundan sonra Cengiz başkanın burayı daha ileriye götüreceğini düşünüyorum.  Allah başarılarının devamı getirsin. Biz de Sezer başkanın başkanlığında Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu olarak dolayısıyla medya camiası olarak sizin her doğru yaptığınız şeyi destekleyeceğiz. Biz esnafın yanındayız. Basın olarak esnaf ve sanatkarımızın yanındayız. Hayırlı uğurlu olsun.”