Afyonkarahisar 1. Sanayi sitesi esnaflarının her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği keşkek programı sanayi esnafı Ali Çığrı’nın iş yerinde gerçekleşti.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Afyonkarahisar 1. Sanayi sitesi esnaflarının her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği keşkek programı sanayi esnafı Ali Çığrı’nın iş yerinde gerçekleşti. Keşkek programına Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mahmut Emin Birliktir’de katıldı.

 

Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanlığına tekrar aday olduğunu açıklayan Mahmut Emin Birliktir, sanayi esnafları tarafından düzenlenen keşkek programına katıldı. Çok sayı da sanayi esnafının katıldığı keşkek programı Ali Çığrı’nın işyerinde yapıldı. Tüm katılımcılara teşekkür eden Çığrı, “Bu organizasyonu yılda bir kez yapıyoruz. Programımıza Mahmut Emin başkanımızın gelmesinden dolayı onur duyduk. Burada Kamu-Sen başkanımızda var. Ülkücü İşler eski Başkanı da var. Katılan tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Burada önemli olan madeni sanatkarlar odasındaki esnaflarımızın ayrıştırılmadan birleştirilmesi için böyle bir organizasyon yaptık. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Keşkek programına katılarak bir konuşma yapan Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Emin Birliktir, esnafların birlik ve beraberliğini pekiştiren bu tür programların önemli olduğunu vurguladı. Birliktir şöyle konuştu; “Ben öncelikle Ali Çığrı ustama teşekkür ediyorum. Allah kesesine bereket versin. Başta beni ve esnafımızı onurlandırdılar. Birlik ve beraberliğimizi sağlamak için böylesine güzel bir keşkek’i ikram ettiler. Sanayimizde bir sıkıntı yok. Her hangi bir bölünme yok. Tabi ki sıkıntılar olabilir. Örneğin maddi ve manevi sıkıntılar olabilir. Bunların aşılması içinde gerekeni yapmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki en büyük sorunda Konya yoluna yaptığımız sanayi sitemiz. Bir an önce bitirerek özellikle yeni başlayan esnafımızı dükkan sahibi yapmaktır. Başarılı olduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Yapılan konuşmaların ardından Başkan Birliktir’e sanayi esnafı yoğun ilgi gösterdi.