Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Konak öncülüğünde oda başkanlarını makamında kabul etti.  

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

  Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Konak öncülüğünde oda başkanlarını makamında kabul etti.

 

Ziyarete ESOB Başkan Vekili, Kahveciler ve Çay Ocakları Odası Başkanı Atila Kocabaş, ESOB Yönetim Kurulu Üyesi, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan,  Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Karagöz, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker, Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük, Madeni Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dilek, Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün, Başkan Vekili Ahmet Özköse, Kasaplar, Sucukçular ve Lokantacılar Odası Başkanı İbrahim Yörük, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Şükrü Kosdak ile Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Veysel Gök katıldı.

  ESOB Başkanı Abdülkadir Konak ziyarette yaptığı açıklamada; son dönemde esnaf ve sanatkârlarımızın iş yerlerinin önündeki kaldırım işgalleri ile ilgili Belediyemizin yaptığı uygulama neticesinde esnaf ve sanatkârlarımızın mağdur duruma düştüğünü bu mağduriyetin giderilmesi hususunda, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile ortak bir çözüm bulmak için bir araya geldiklerini belirtti.

 

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeybek ise  Esnaf ve Sanatkârın her zaman yanında olduklarını, herhangi bir sorun yaşadıklarında ilk olarak teşkilat başkanları ile görüştüklerini belirterek, “Değerli Esnaf ve Sanatkâr temsilcisi Başkanlarımızın istek ve taleplerini her zaman dinliyor ve önemsiyoruz. İlimizdeki tüm kesimlerin görüş ve önerileri bizim için değerlidir. Kentimizi istişareyle yönetiyoruz. Ziyaretlerinden dolayı tüm oda başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

      Konuyla ilgili yapılan değerlendirme ve istişareler sonucu; Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve tüm oda başkanlarının ortak bir karar ile esnaf ve sanatkârların iş yerlerinin önündeki kaldırımları kullanmaları için 30 ila 50 cm arasında bir yeri kullanmalarına, bu yerlerin çizgi çizilmek suretiyle belirlenmesine, çizilen sınırların dışında bir yer işgali olması durumunda Belediye Başkanlığımızca gerekli cezai işlemin uygulanmasına karar verildi. Ayrıca bundan sonra 3 ayda bir olmak üzere Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Başkanlığında esnaf teşkilatı başkanlarının bir araya gelerek esnaf ve sanatkârlarla ilgili istişarelerde bulunulması yönünde görüş birliğine varıldı.

 

      Ziyaret sonunda  ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e tüm oda başkanları  ile esnaf ve sanatkârlarımız adına teşekkür etti.